VYBERTE SI REGION

V hotelu hořela kuchyně. Za požár může fritovací hrnec

Brno – Krátce před druhou hodinou ranní vyjížděli brněnští hasiči do Horní ulice v městské části Štýřice. Hořelo v kuchyni tamního hotelu.

5.4.2012
SDÍLEJ:
Fotogalerie
4 fotografie
Fritéza způsobila požár v hednom z brněnských hotelů.

Fritéza způsobila požár v hednom z brněnských hotelů.Foto: Hasiči JMK

Na místě zasahovaly tři profesionální jednotky. „Po příjezdu zjistily, že v kuchyni hoří fritovací hrnec. Hasiči začali místo hned odvětrávat a fritézu krátce na to uhasili,“ popsal akci operační důstojník hasičů.

Vzhledem k silnému zakouření museli hasiči evakuovat z budovy osm lidí. Jeden člověk se přesto kouře nadýchal. „Předali jsme ho do péče záchranné služby. Nikomu dalšímu se nic nestalo,“ dodal operační důstojník.

Zhruba v půl čtvrté ráno hasiči akci ukončili a vrátili se na základny. Hoteloví hosté se mohli vrátit do svých pokojů. Oheň způsobil škodu za zhruba padesát tisíc korun. „Proč začalo hořet nyní vyšetřujeme,“ sdělil muž.

Autor: Marek Lajtkep

5.4.2012 VSTUP DO DISKUSE
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

AKTUALIZOVÁNO

O Seniorbus je zájem: Jedna cestující žádá, abychom vynesli smetí, vypráví řidič

Brno /REPORTÁŽ/ – Dvaasedmdesátiletá Zdeňka Bombíková zatím z ranního chladu opatrně nastupuje do vyhřátého bílého vozu. Na jeho boku červeně září nápis Seniorbus. Je čtvrtek krátce před devátou ráno. Merhautovou ulicí v Brně v dopravní špičce projíždí množství aut.

Tipy na víkend: Vánoční trhy začaly i na brněnském výstavišti

Brno – Kromě vánočních trhů v centru Brna mohou lidé od pátku zajít i na brněnské výstaviště. Téměř pět set různých prodejců otevřelo své stánky na tamním vánočním trhu. V provozu zůstanou až do 18. prosince. Největším lákadlem jsou podle pořadatelů řemeslné výrobky i regionální delikatesy. Stánkaři je dovezli ze všech koutů České republiky i ze zahraničí.

Týden s elektronickou evidencí tržeb: řada podniků zdražila. Ne kvůli EET, tvrdí

Jižní Morava – Stejný oběd ve stejné restauraci, ale za cenu i o čtvrtinu vyšší než před týdnem. Jihomoravané, kteří chodí do restaurací, už týden musejí sáhnout hlouběji do svých kapes. Útrata jim v mnoha případech narostla se zavedením elektronické evidence tržeb od minulého pátku.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2016, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies