VYBERTE SI REGION

Hospůdka roku 2009: Kdo soutěží? Podívejte se!

Jižní Morava /GALERIE/ - Deník vyhlásil soutěž Hospůdka roku 2009. Po dobu tří měsíců můžete prostřednictvím kupónů vtištěném vydání Deníku hlasovat pro vaši nejoblíbenější hospůdku. Je již mezi přihlášenými? Podívejte se!

8.2.2009 24
SDÍLEJ:
Fotogalerie
34 fotografií
Hospůdka roku

Hospůdka rokuFoto: Archiv VLP

Podrobná pravidla soutěže Hospůdka roku 2009 naleznete ZDE.

Seznam s krátkým popisem jednotlivých přihlášených v prvním kole najdete níže ve článku.

Soutěžící budeme jednou týdně doplňovat, v novinách je uvidíte vždy v sobotu.

Termín ukončení podávání přihlášek je 15. března 2009. Soutěž potrvá do 30. dubna 2009. Zvítězí provozovna, která získá nejvíce hlasů. Vítěz obdrží certifikát „Hospůdka roku“ a navíc bude čtenářům představena v reportáži Deníku.

Do soutěže se dosud přihlásilo 42 zařízení.

I. KOLO

1. KLUB POHODA - Nám. osvobození 902, Kuřim. Telefon: 530 507 333. Provozní doba: Po-Čt 14-02, Pá 14-04, So 16-04, Ne 16-02. Kuchyně: rychlé občerstvení, pizza a jiné pochutiny. Na čepu: Zlatý Bažant 10, 12, Starobrno 11. Podrobnosti zde:

2. PIVNICE PLZEŇKA - Dědická 547/29, Vyškov. Telefon: 517 344 666. Provozní doba: Po-Ne 16-24. Kuchyně: Klasická jídla i italské speciality podáváme do 24, na čepu: Radegast 10, Velkopopovický Kozel 11, Pilsner Urquell 12. Podrobnosti zde:

3. SPORT BILLY - Mezivodí 2233, Kyjov. Telefon: 518 613 427. Provozní doba Po-Čt 10-23, Pá-So 10-24, Ne 09-22. Kuchyně: K jídlu nabízí hospodskou klasiku: pivní sýr s feferonovým salátem, utopenec, klobás a hermelín v oleji. Na čepu: Krušovice - Výčepní 10, Mušketýr 11, Jubilejní 12. Podrobnosti zde:

4. RESTAURACE ADÉLKA - Pustiměřské prusy 80, Pustiměř. Telefon: 517 357 275. Podrobnosti zde:

5. HOTEL ALTHANSKÝ PALÁC - Horní náměstí 3, Znojmo. Telefon: 515 221 192. Provozní doba: Po-Čt, Ne 10-23, Pá,So - 11-01. Kuchyně: Pochutnáte si na vynikajících steacích na lávovém kameni, speciální špízy, jídla v pánvích a kotlících, na čepu: Krušovice - Mušketýr 11, nealko Starobrno. Podrobnosti zde:

6. RESTAURACE U PAVOUKA - Vranovská 52, Brno. Telefon: 5445 577 157. Provozní doba: Ne-Pá 9-22, So-zavírací den. Kuchyně: přesnídávkové polévky, široký výběr hotových jídel domácí kuchyně a minutková jídla. V pracovní dny ještě připravujeme čtyři druhy poledního menu. Na čepu: Černohorské pivo l0° a 12°, do tašky lahvovou 10°,12°, tmavý Granát 12°, speciální ochucený Borůvkový ležák 11° a nealkoholické pivo Forman. Podrobnosti zde:

II. KOLO

7. HOTEL ATRIUM - Kroměřížská 4, Vyškov. Telefon: 517 333 940. Provozní doba: Po-Čt 7-22:30, Pá,So 7-23:30, Ne 8-22:30 Kuchyně: Široké spektrum gastronomických výrobků, na čepu: Plzeň 12, Gambrinus 11. Podrobnosti zde:

8. HOTEL BERMUDA - Mariánské náměstí 10, Znojmo. Telefon: 515 223 869 . Provozní doba: Po-Ne 8-23. Kuchyně: tradiční moravská kuchyně i kulinářské speciality, na čepu: Hostan 11 a Pilsner Urquell 12 a Velvet 14. Podrobnosti zde:

9. RESTAURACE NA CELNICI - Celnice 1214, Břeclav. Telefon: 519 322 446. Provozní doba: Po-Ne zimní období 8-20, letní 8-21. Kuchyně: mezinárodní, polední menu i minutky, na čepu: Budvar 10. Podrobnosti zde:

10. RESTAURACE U KLAUNA - Olšany 205, Rousínov. Telefon: 517 374 096, 720 107 201. Provozní doba: Po-Čt, Ne 9-24, Pá, So 9-02. Kuchyně: Klasická nabídka kontinentální, na čepu: Starobrno 11. Podrobnosti zde:

11. SHERLOCK HOLMES PUB - Jakubské náměstí 2, Brno. Telefon: 542 214 720. Provozní doba: Po-Čt, So, Ne 11-24, Pá 11-02. Kuchyně: mezinárodní kuchyně i kulinářské speciality, polední menu, na čepu: Gambrinus 10, Velkopopovický kozel 11 a Pilsner Urquell 12, Hoegarden, Stella. Podrobnosti zde:

12. RESTAURACE "U JIŘÍHO - Obůrka 17, Blansko. Telefon: 516 412 378. Provozní doba: Po 11-15, Út-Čt 11-22, Pá,So 11-23, Ne 11-18. Kuchyně: ve staročeském stylu, polední menu, na čepu: Gambrinus 10, Velkopopovický kozel 11, Pilsner Urquell 12. Podrobnosti zde:

III. KOLO

13. RESTAURACE KUŽELNA - Melkusova 42, Znojmo. Telefon: 515 210 595. Provozní doba: Po-Čt 10-23 Pá,So 10-24 Ne 10-20. Kuchyně: tradiční česká i mezinárodní, na čepu: Hostan 11. Podrobnosti zde:

14. HOTEL SELSKÝ DVŮR - Cukrovarská 480, Vyškov. Telefon: 517 331 250 (252). Provozní doba: Po-So 11-23, Ne 11-22. Kuchyně: tradiční česká kuchyně a minutky, denní menu,na čepu: Gambrinus 10, Pilsner Urquell 12, nealko Radegast Birell. Podrobnosti zde:

15. F.A. BAR - Šimáčkova 3, Brno-Líšeň. Telefon: 581 706 161,606 123 111. Provozní doba: Po-Ne 11:30-22:00. Kuchyně: 14 druhů pizzy, utopenec, klobása, nakládaný hermelín s brusinkami, na čepu: Gambrinus 10 i 11, Pilsner Urquell 12, míchané nápoje. Podrobnosti zde:

16. HOSTINEC U KAŠNY - Francouzská 15, 602 00 Brno. Telefon: 545 244 762, 602 748 062. Provozní doba: Po-Pá 11-24, So 17-24, Ne 15-24. Kuchyně: bohatý výběr jídel, polednímenu, na čepu: Braník 10, Staropramen 12. Podrobnosti zde:

17. RESTAURACE U NEŠPORŮ - Celnice 1214, Břeclav. Telefon: 519 324 173. Provozní doba: Po-Ne zimní období 8:30-21, letní 9-22. Kuchyně:mezinárodní, polední menu, minutky, na čepu: Budvar 10. Podrobnosti zde:

18. RESTAURACE "U RAKA - Mariánské údolí 187, Brno-Líšeň. Telefon: 544 211 360. Provozní doba: Út-Ne 12-22. Kuchyně: klasická kuchyně, minutky, na čepu: Budvar 10 i 12. Podrobnosti zde:

IV. KOLO

19. HOTEL N - Přímětice 62, Znojmo. Telefon: 515 228 164 . Provozní doba: Po-Ne 8-23. Kuchyně: tradiční česká i mezinárodní, na čepu: Hostan 11, Pilsner Urquell 12. Podrobnosti zde:

20. RESTAURACE K Rudolfskému návrší - Minská 34, Brno. Telefon: 732 606 579. Provozní doba: Po-Pá 10:30-22:30, So15-22:30, Ne 10:30-22:30. Kuchyně: klasická kuchyně, minutky, Po-Pá polední menu – výběr ze 4 jídel, od 10:30 do 13:30, na čepu: Starobrno 10 i 11, točená Kofola. Podrobnosti zde:

21. HOSPŮDKA U VÁCLAVA - Pavla Perky 390, Veverská Bitýška. Telefon: 549 420 108, 777 171 304. Provozní doba: Po 10.30-15, Út-Čt 10.30-22, Pá 10.30-24, So 11-24,Ne 11-22. Kuchyně: klasická kuchyně, minutky, polední menu, na čepu: Starobrno 10 i 11, Svijany-kvasnicové pivo, točená Zulukola. Podrobnosti zde:

22. HOSPODA U Bartošů - Dolní 472, Lanžhot. Telefon: 519 336 660. Provozní doba: Po-Pá 10-22, So, Ne 10-23. Kuchyně: domácí Lanžhotské řízky, kachna s lokšemi, na čepu: Radegast 10. Podrobnosti zde:

23. Pizzeria PERFETTO - Karlova 157, Veselí nad Moravou. Telefon: 518 323 944. Provozní doba: Po-Čt, Ne 11-22 Pá,So 11-24. Kuchyně: italské pizzy, tradiční česká i mezinárodní, na čepu: Gambrinus 10, Velkopopovický Kozel 10 černé, Pilsner Urquell 12, Nealko Radegast Birell. Podrobnosti zde:

24. U KRÁLE JANA LUCEMBURSKÉHO - VLRZ - Víta Nejedlého 1, Vyškov. Telefon: 973 452 571 (555). Provozní doba: Po-Pá 11-22, Ne 18-22. Kuchyně: stálá nabídka jídel, denní menu 11-14, na čepu: Gambrinus 11, Velkopopovický Kozel 11, Pilsner Urquell 12, točená Kofola. Podrobnosti zde:

V. KOLO

25. POHÁDKOVÁ HOSPŮDKA - Dobrovského 82, Brno. Telefon: 608 226 664, 549 240 187. Provozní doba: Po-Ne 11.30 – 24.00. Kuchyně: klasická evropská kuchyně, steaky na grilu, bramborářové speciality, pečená žebra: Starobrno 11, Starobrno černá 11, točená Kofola. Podrobnosti zde:

26. Restaurace Letiště u Kopinců - Brňany 1, Vyškov, 682 01. Telefon: 517 348 348. Provozní doba: Po-Čt 10-22, Pá+So 10-23, Ne 10-21 - déle po dohodě. Kuchyně: závodní stravování – denní menu 10-14 hod, stálý jídelní lístek, denní výběr hotových jídel, na čepu: Starobrno 11, Krušovice Mušketýr 11, Zlatý Bažant 12, Nealko Fríí, žlutá limo a kofola. Podrobnosti zde:

27. Restaurace U JEROUŠKŮ - Rozdrojovice 184 e, Kuřim. Telefon: 607 575 605. Provozní doba: Po-Čt 15-21, Pá-Ne 15-22, léto Po-Ne 11-23. Kuchyně: Smažená jídla a klobásy dle jídelníčku, na čepu: Starobrno 10, 11, Fríí a černé Starobrno. Podrobnosti zde:

28. Restaurace U Veselské brány - Veselská 21, Strážnice. Telefon: 736 655 616. Provozní doba: Po-Čt 10.30-22, Pá 10.30-24, So 16-24. Kuchyně: polední menu, lidová jídla na přání, na čepu: Radegast 10 . Podrobnosti zde:

29. Restaurant U SMRKU - Luleč 215, Luleč. Telefon: 517 353 425, 777 737 640 . Provozní doba: Ne-Čt 11-22, Pá,So 11-24. Kuchyně: Více jak 100 druhů jídel z několika světových kuchyní, denní menu s rozvážkou, na čepu: speciální Maestro 11, Litovel 11, Pilsner Urquell 12. Podrobnosti zde:

30. RESTAURACE U KULISÁKA VÁCLAVA - Jarošova tř.5, 602 00 Brno. Telefon: 774 196 712. Provozní doba: Ne-Čt 11-22, Pá,So 11-24. Kuchyně: klasická evropská kuchyně, minutky, polední menu – výběr ze 4 jídel + VIP menu od 10.30 do 14.00, na čepu: Starobrno 10 i 11, točená Kofola. Podrobnosti zde:

VI. KOLO

30. Restaurace VINOPA - Hlavní 666/2 , Velké Pavlovice. Telefon: 776 644 898. Provozní doba: Po-Čt 10-23, Pá ,So 10-24, Ne 10-22. Kuchyně: Místní speciality, moravská hotová jídla, minutky, grilované speciality. Na čepu: Gambrinus 10, Pilsner Urqell 12, Radegast Birel, Kofola orginál. Podrobnosti zde:

31. Penzion a hospůdka na Veselce - Jihlavská 46 , Troubsko. Telefon: 775 288 592, 606 503 086. Provozní doba: Po – So 9.30 -23.00, Ne 9.30-22.00. Kuchyně: Možnost snídaní, obědů i večeří, denně několik druhů menu (5-7), velký výběr jídel ze stálého jídelního lístku. Na čepu: Starobrno Medium 11, ZULU limo. Podrobnosti zde:

32. Penzion U Kalábů - Olšany 11, Rousínov. Telefon: 517 / 374 148 , 603 203 108. Provozní doba: Po – Pá, Ne 12 -22 , So 12 – 23 hod. Kuchyně: stálý jídelní lístek, minutky, olšanské speciality, česká kuchyně, roštování selátka, speciality na roštu. Na čepu: Plzeňský Prazdroj 12, Gambrinus Exelent 11, Original Kofola, Coca-cola produkty. Podrobnosti zde:

33. Restaurace Styl Klub - Nosálovská 55, Vyškov, 682 01. Telefon: 517 343 221. Provozní doba: Po-Ne 14 - 23 po dohodě i déle. Kuchyně: stálý jídelní lístek, pouze minutková kuchyň. Na čepu: Vyškov 11, Zubr 11, Maestro 13, Kofola. Podrobnosti zde:

34. Restaurace u Piráta - Dobrovského 1, Vyškov. Telefon: 517 348 925. Provozní doba: Po-Čt 10-22, Pá+So 11-24, Ne 11-21 - po dohodě déle. Kuchyně: Italská, závodní stravování – denní menu 10-14 hod, stálý jídelní lístek, denní výběr hotových jídel, na čepu: Starobrno Medium 11. Podrobnosti zde:

35. Pivnice Bristol - Přímětická 1767/ 38, Znojmo. Telefon: 515 225 215 , 602 862 474. Provozní doba: Po - Ne 10 – 22. Kuchyně: od pondělí do pátku denní nabídka, víkendové menu, pizza menu 10 druhů, minutky i klasická kuchyně. Na čepu: Zubr 10, Černá Litovel 10, Litovel 11, i 12, Šerák 11, Holba 11. Podrobnosti zde:

36. Penzion a hospůdka na Veselce - Jihlavská 46 , 664 41 Troubsko. Telefon: 775 288 592 , 606 503 086. Provozní doba: Po – So 9.30 -23.00, Ne 9.30-22.00. Kuchyně: Možnost snídaní, obědů i večeří, denně několik druhů menu (5-7), velký výběr jídel ze stálého jídelního lístku. Na čepu: Starobrno Medium 11, ZULU limo. Podrobnosti zde:

VII. KOLO

37. EAT ART GALLERY, s.r.o. Penzion, Galerie - Kapucínská 1, Mikulov. Telefon: 724 900 204. Provozní doba: Po-Ne 10-17 v sezoně 10-22. Kuchyně: snídaně a nabídka jednotného menu speciálně sestaveného dle receptů „zapomenuté“ české kuchyně. Připravujeme kulinářská překvapení nejen pro turisty, ale i pro domácí hosty, momentálně každý týden speciality z kuchařky Národů Podyjí, na čepu: Heineken. Podrobnosti zde:

38. Hospůdka na Lhotce - U hřiště 222, Lhota u Lysic. Telefon: 773 645 914. Provozní doba: St 17-22, Pá 18-24, So 14-24, Ne 14-22. Kuchyně: Tradiční česká Na čepu: Černá Hora. Podrobnosti zde:

39. Nova Cafe – kavárna a restaurant - Tyršova 665/6 Vyškov. Telefon: 737 408 608. Provozní doba: Po-Čt 15-22, Pá So 15-24, Ne 15-22 - po dohodě i déle. Kuchyně: denně lahůdky dle nabídky, výběr hotových jídel (letní sezona) na čepu: belgický ležák Stella, Staropramen Granát. Podrobnosti zde:

40. Restaurace LUXOR - Komenského 608, Kyjov . Telefon: 739 105 002. Provozní doba: Ne-Čt 11-23, Pá a So 11.02 nebo dle potřeby. Kuchyně: Tradiční česká i mezinárodní, minutky, pizza, polední menu – výběr ze 4 jídel, sleva na nápoj a doplněk k jídlu. Na čepu: Staropramen 10 a 12, Hoegarden. Podrobnosti zde:

41. Restaurace POD KLUCANINOU - Horova 958 , 666 03 Tišnov. Telefon: 594 415 322. Provozní doba: Ne-Čt 10-22, Pá a So 10-23 . Kuchyně: pravidelné gastronomické dny – Martinská husa, 15-letá tradice Zvěřinových hodů, MEXICKÁ KUCHYNĚ, DOMÁCÍ ZABÍJAČKA… , týdenní menu. Na čepu: Starobrno Medium 11, Starobrno Tradiční 10 světlé i tmavé, bez alkoholu Starobrno Fríí. Podrobnosti zde:

42. Pivnice U ARGOŠA - Drnovská 4/50, 682 01 Vyškov. Telefon: 605 259 531 (606 343 323). Provozní doba: Po-Čt, Ne 14-23, Pá a So 14-02. Kuchyně: hospodská klasika - utopenec, klobáska, domácí škvarková pomazánka, na čepu: Černá Hora 10, 11, kvasnicové Kvasar a Borůvkové pivo, točená Grena. Podrobnosti zde:

Autor: Pavlína Kotschi

8.2.2009 VSTUP DO DISKUSE 24
SDÍLEJ:

DOPORUČENÉ ČLÁNKY

Budova na brněnském náměstí Svobody, ve kterém je v přízemí prodejna McDonald´s. Ilustrační foto.
3

Nový nájemce po McDonald's? Zatím bez zájmu. Město sleví z požadavku na záchody

Oslovi v minizoo v brněnských Horních Heršpicích museli v úterý na pomoc přispěchat strážníci. Zvíře totiž propadlo tenkou vrstvou ledu a zůstalo stát po krk v ledové vodě.

Osel z minizoo se propadl po krk do ledové vody. Na břeh se nakonec vyšplhal sám

Směr se změnil, čáry zůstaly. Parkoviště u Mahenova divadla je špatně označené

Brno – Lidé váhavě obcházejí zaparkovaná auta v brněnské ulici Za Divadlem. Na obrácení jednosměrného provozu, o kterém Brněnský deník Rovnost informoval již minulý týden, si řidiči již zvykají, stále si však nejsou jistí, jak mají v ulici parkovat.

VIDEO: Holky na techniku patří, láká studentky nový klip VUT

Brno – Matematika nebo fyzika nejsou jen pro muže, upozorňuje nová kampaň Vysokého učení technického v Brně s názvem Sem patřím. Univerzita se díky ní snaží vyvrátit stereotypy, které odrazují uchazečky od studia technických oborů. Odvahu jim dodává motivační videoklip i internetové stránky.

Zloděj chtěl odjet s lupem, nenastartoval dodávku

Příbram na Moravě – Nestartuje auto? Pokud se to stane řidiči, který spěchá do práce, je to nepříjemná záležitost. Hodně naštvaný pak musel být zatím neznámý zloděj, jenž marně startoval dodávku, do níž si předtím nanosil lup. O kuriózním případu z Příbrami na Moravě na Brněnsku informovali policisté v úterý.

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies