Líčení pokračovalo výpovědí syna obžalovaných, Tomáše Dirdy, který s poškozenou udržoval milostný vztah. „Chodili jsme spolu. Ze začátku jsem nevěděl, že šlape za peníze,” vypověděl Dirda mladší. „Když se to dozvěděli rodiče, nechtěli, aby u nás bydlela,” doplnil.

Sexem si dívka vydělávala již od patnácti let. Nejdříve si založila profil na internetové stránce, přes kterou si sháněla zákazníky. S obžalovanými se však seznámila až o rok později skrze jejich syna Tomáše Dirdu.

Tvrdí, že všechny peníze odevzdávala Hudcové nebo svému příteli Tomáši Dirdovi. Když vydělala málo, přítel ji prý zbil a Hudcová jí vynadala. „Pětkrát mě dokonce vyhodila z bytu,” vzpomněla poškozená.

Podle Hudcové však lže. „Já jsem ji chránila a starala se o to, aby nemusela šlapat. Dokonce jsme spolu vymyslely podvody na našeho známého Joeyho, ze kterého jsme dostaly dost peněz,” bránila se Hudcová. Podvody poškozená potvrzuje. „Mohlo jít tak o půl milionu,” doplnila.

Policie pátrá po mladíkovi, který měl přepadnou v červenci ženu, ukrást ji kabelku s doklady a platebními kartami a z těch poté vybrat hotovost.
Ženu udeřil a okradl. Po neznámém pachateli teď pátrá policie

Výpověď dívky z přípravného řízení potvrzuje verzi obžalovaných. Prostituci se tehdy věnovala jen sama nebo skrze Martu Kurkovou, u které chvíli bydlela. Ve středeční výpovědi však poškozená uvedla, že prostituci provozovala také v místě bydliště obžalovaných. „Když mi přišel klient, Hudcová a ostatní odešli do zadního pokoje. Také mi kupovala prádlo a ostatní věci, které jsem potřebovala. Sexuální pomůcky jsem dostávala od zákazníků,” popsala. „Měla jsem Hudcové přispívat na nájem. Dohodli jsme se tedy, že u nich doma budu dělat prostituci,” zmínila poškozená.

Údajným důvodem, proč se výpovědi dívky neshodují, je ochlazení vztahů. „S odstupem času to vidím jinak. Minulý rok to bylo čerstvé a vnímala jsem Hudcovou a ostatní jako svoji rodinu. Nechtěla jsem jim uškodit,” popsala poškozená. Dle Hudcové však byla poškozená donucena výpověď změnit pod výhrůžkou trestního stíhání za vědomé šíření pohlavní nemoci, kterou poškozená trpí.

ELIŠKA POSPÍŠILOVÁ