Doplněné dokazování však nezjistilo nic nového. V úterý senát potvrdil výsledek hlavního líčení z května s trestem pěti a půl roku vězení.

Poškozený podle soudu čin popsal přiměřeně svému věku. Tedy že se otec počůral a moč byla bílá. „Čin se navíc stal v posteli. Obžalovaný se dříve hájil tím, že se mu chtělo na záchod a jakmile se ho syn dotkl, tak se pomočil. Každý normální člověk, když se mu chce na záchod, tak jde a nelehá si do postele hrát se synem,” uvedl Zámečník. Případ se odehrál loni v srpnu.

Zneužil bezbrannosti svého pětiletého syna a donutil ho, aby ho rukou sexuálně uspokojil, tvrdí obžaloba. Otce dítěte poslal ve středu brněnský krajský soud na pět a půl roku do vězení.
Znásilnil svého pětiletého syna, tvrdí obžaloba. Strhl mi kalhoty, hájí se muž

Státní zástupce trvá na odsouzení obžalovaného. „Poškozený byl několikrát u toho, jak někdo močí a jen v tomto případě měl nutkání se s tím svěřit,” popsal Marek Vagai.

Rozsudek není pravomocný. Obhajoba požaduje zproštění viny a opět podává odvolání. „Neprokázalo se, že se skutek stal,” řekl obhájce Martin Klimo.

Výpovědi se podle něj navíc neshodují a poškozený soudní znalkyni, která vypracovávala psychologické posudky, sdělil, že sám strčil ruku do trenek svého otce, který to po něm údajně nechtěl. „I Vrchní soud v Olomouci uznal, že je rozsudek špatný a nebyly v něm zahrnuté veškeré důkazy. Jedno zatažení za penis přeci nezpůsobí ejakulaci,” dodal Klimo.

William Sebastian Böd u soudu.
Bodnutí nůžkami i anální sex. Za týrání přítelkyně dostal čtyři roky vězení

ELIŠKA POSPÍŠILOVÁ