Případ teď vyšetřuje pro podezření z podvodu brněnská expozitura protikorupční policie. Pachatelům podle českého trestního zákoníku hrozí až deset let vězení. „Vyzýváme investory společnosti, kteří své vložené peníze nedostali zpět, aby se nám do jednoho měsíce ozvali na lince 974 620 667," uvedl mluvčí protikorupční policie Jaroslav Ibehej.

Peníze firma shromažďovala od listopadu 2007 do května 2010. Zástupci All Property brali minimálně částky přesahující pětadvacet tisíc korun. „Společnost ale neměla žádné vlastní zdroje k zaplacení chodu firmy, jak uvedla ve Všeobecných obchodních a investičních podmínkách," informoval Ibehej.

Policisté zjistili, že nejméně sto osmnáct klientů si později zažádalo o vrácení investovaných peněz. „All Property jim ale nevyhověla a částku nevyplatila. Způsobila škodu šestatřicet milionů korun," řekl Ibehej.

Firma ukončila veškeré aktivity v roce 2010. Poškození se pak sdružili přes webové stránky a podali hromadné trestní oznámení na policii. „V červenci 2010 nám společnost All Property sdělila, že ukončila prodej majetku, který zabezpečoval naše investice. A slíbila, že nám peníze postupně vrátí. Přesto nic z toho nedodržela," uvedli poškození v oznámení zveřejněném na webu www.apl.net84.net.