Manažerka studia Lucia Plešková tvrdí, že o skákání na trampolínách je zatím velký zájem. „Lidé si mohou cvičení rezervovat přes internet. Už teď máme na některé dny plno," upozornila Plešková.

Předpokládá, že do centra budou chodit především mladí lidé kolem patnácti až pětadvaceti let. „Mohou se vyřádit na šedesáti trampolínách, které jsou jim plně k dispozici," popsala manažerka.

Hodina zábavy v trampolínovém centru přitom vyjde zhruba na dvě stě padesát korun. „Celý duben máme ale speciální akci. Dva lidé zaplatí jenom jedno hodinové vstupné," informovala Plešková.

Podle ní však hodinu v kuse nikdo cvičit nevydrží. „Už za dvacet minut je většina lidí úplně zpocená. Je to namáhavější než třeba běhání," porovnala manažerka.

Její slova potvrzuje i Daniel kotrba, který si přišel zacvičit mezi prvními. „Podobná centra znám. I když se hodina cvičení může zdát málo, je to až až. Po pár minutách už mám dost a musím se napít a chvíli si odpočinou," připustil sedmnáctiletý sportovec, který se ve volném čase věnuje hlavně gymnastice.