Lidé od začátku projektu do map zaznamenali téměř pět set padesát záznamů. Z nich tvůrci 135 vyřadili jako chybné či nesmyslné. „Návštěvníci webových stránek rozdělili mezi zakreslená místa přes osm tisíc hlasů. Zajímavé je, že i když zaznačili více smradlavých míst, voňavější měla v součtu více hlasů,“ upozornil Vérteši.

Za nejsmradlavější místa v Brně lidé označili okolí divadla Polárka v Tučkově ulici, kde lze cítit pach odpadu, okolí Vaňkovky kvůli cigaretovému kouři nebo podchod pod nádražím kvůli odéru některých lidí bez domova. Za nejvoňavější hlasující považují okolí prodejny oříšků v podchodu u nádraží, které dostalo přes čtyři sta hlasů. „Vybraná nejvoňavější místa chceme využít k procházkám pro lidi a propojit je s turistickou trasou. První vycházku plánujeme už na červen,“ doplnil Vérteši. Podle něj bude vzhledem k ročnímu období voňavých míst přibývat díky kvetoucím rostlinám.

Malý park v Křenové ulici, ve kterém Zderadův sloup stojí, ale neslouží k odpočinku kolemjdoucích. V místě je nepořádek, graffiti na stěnách i na Zderadově sloupu, bezdomovci a narkomani.
Unikátní Zderadův sloup i okolí se topí ve špíně. Lidé park raději obcházejí