Cena sedmi chodů se vyšplhala na jednoho návštěvníka téměř na sedm stovek. Přišlo jich čtyřicet a vyprodáno bylo tři měsíce předem. „S vietnamským jídlem mám zkušenost z Olomoucké, kam chodíme pravidelně. Nečekali jsme, že bude v menu dvakrát polévka. Každé koření je v jídlech cítit a spolu s komentářem od organizátorů získá člověk ucelený obrázek o vietnamském jídle. Takový zážitek člověk nemá každý den," zhodnotil Jan Caska. Podobné degustační večery různých kuchyní pořádá společnost každý týden.
Nepřehlédněte:
Bytová družstva se ocitla v pasti. Neplatiče již nemohou vyhoditOBRAZEM: Lidé ochutnali vietnamské jídlo. Sedm chodů za sedm stovek
Brno – Závitky s krevetami, typický kuřecí svatební vývar nebo několik hodin dušené maso. To vše mohli lidé ochutnat na speciálním vietnamském degustačním večeru v brněnské Pekárenské ulici ve Friends Bistru. Událost uspořádala společnost Food Incubator, která podporuje mladé nadšence, co si chtějí v budoucnu otevřít vlastní podnik.
Kliknutím zvětšíte
Závitky s krevetami, typický kuřecí svatební vývar nebo několik hodin dušené maso. To vše mohli lidé ochutnat na speciálním vietnamském degustačním večeru v brněnské Pekárenské ulici ve Friends Bistru.
|
Foto: DENÍK/Drahomír Stulír