OBRAZEM: Mistři kuchaři lidem ukázali, jak vyrobit domácí těstoviny
14. 7. 2015
Redakce
Brno - Na domácí těstoviny stačí mouka z tvrdé pšenice a žloutek. Postup jejich přípravy vysvětlili v úterý deseti zájemcům kuchaři v brněnském Borgo Shopu v Kopečné ulici.
Postup přípravy domácích těstovin vysvětlili v úterý deseti zájemcům kuchaři v brněnském Borgo Shopu v Kopečné ulici.
|
Foto: DENÍK/Attila Racek
„Jídlo je pak čerstvé a víte, z čeho je," popsal výhody domácích těstovin šéfkuchař Michal Prachař.
Kurz je součástí festivalu Jídlo z blízka, který od 14. do 26. července nabídne workshopy o vaření a degustace. Další zájemci o domácí výrobu těstovin můžou do Borgo Shopu zavítat už ve čtvrtek od pěti hodin odpoledne.