„Ano, je to tak. Řešíme trestní oznámení na Milana Jeglíka a vyšetřování bude poměrně složité,“ potvrdil v úterý tiskový mluvčí brněnské policie Bohumil Malášek. Kdo oznámení na Jeglíka podal, tiskový mluvčí odmítl sdělit.

Milan Jeglík byl vedoucí zářijového ponoru na Bali v Indonézii, kdy se utopila potapěčka z Ořechova Milena Bauerová. Dá se předpokládat, že trestní oznámení podal někdo z blízkých utonulé ženy. Nepřímo to potvrdil i vedoucí potapěčského oddílu Trygon Brno Miloš Zezula. „Milan Jeglík bude mít problémy s vyšetřujícími orgány. Víc k tomu říkat nechci,“ uvedl Miloš Zezula, u kterého absolvovala Bauerová kvalitní potapěčský výcvik. Zezula se v minulých dnech vrátil z Bali a společně s přáteli přivezl osobní věci Mileny Bauerové. V zavazadlech scházely jen peníze. Kde jsou, si nedokáže vysvětlit ani maminka zemřelé Evženie Krollová.

Milena Bauerová se při zářijovém ponoru odpojila od skupiny a pátrání po ní se zpozdilo. Údajně podle matky neměla signalizační bójku, která by ji pomohla najít.