Osmatřicetiletá učitelka hudební nauky a violončela se o soutěži dozvěděla náhodou. „Našla jsem jí na internetu. Když jsem o možnosti zapojit se řekla dceři, byla nadšená a okamžitě chtěla soutěžit. Vyhrát chceme obě, je to náš společný sen,“ usmívá se žena.

Soutěž podporuje dobrou věc, výtěžek ze vstupného věnuje pořádající Victoria Agency projektu Smích pro nemocné.

Ve finále musí maminky s dětmi zaujmout porotu například zajímavou odpovědí na otázku nebo volnou disciplínou. „Právě na ni se hodně připravujeme. Dceřina učitelka baletu nám pomohla připravit baletní sestavu. Teď chceme vystoupení ještě vylepšit,“ popisuje plány Kopůncová.

Dosud na Masarykově okruhu v jednu dobu jelo nejvíc motorek v roce 2014, a to 3 795.
3 795 motorek na Masarykově okruhu? Jezdci chtějí víc, nový Motoshow rekord

Účast v soutěži je pro ně i zábava. „Překvapilo mě, jak hezky se k sobě soutěžící vzájemně chovají a jaká je z nás parta. Třeba na soustředění jsme si běžně půjčovaly věci. S některými nynějšími, v uvozovkách, konkurentkami už máme domluvené, že se po skončení soutěže budeme dále scházet,“ vypráví nadějná Maminka ČR.

Účast v podobných soutěžích pro ni není novinkou, kdysi se totiž účastnila Miss Aerobic. Ani její dcerka nemá s vystupováním na veřejnosti problém. „Často vystupuje s ostatními dětmi z baletního a dramatického kroužku,“ poznamenává žena.

Soutěž si obě s dcerou užívají. „Díky dobré zkušenosti z této soutěže už se teď ohlížíme po nějaké další,“ zakončuje žena.

Soutěžící maminku můžete podpořit svým hlasem na adrese: http://maminka-cr.cz/sout-zici.html

Ilustrační foto
Dýňové menu na všechny způsoby. V Malé Americe porovnají síly čtyři restaurace