Fotbalisté Zbrojovky sehrají letošní prvoligovou derniéru doma s Jabloncem a už ve tři hodiny odpoledne zahájí ve fanzóně u přilehlého kluziště ve Vodově ulici předprodej vstupenek na rozlučkový zápas, který se uskuteční 27. června. „Jedna osoba si může koupit nanejvýš dva lístky. Na poslední ligové zápasy chodí většinou katastrofální návštěvy a tímto krokem chci na Zbrojovku přilákat co nejvíc lidí," líčí Švancara.

sobotní program
9.00: brigáda za Lužánkami
13.00: sraz za Lužánkami
14.00: pochod městem na stadion v Srbské ulici
15.00: zahájení předprodeje lístků na rozlučku Petra Švancary, soutěže o ceny ve fanzóně
15.30: koncert kapely Lidopop
17.15: utkání Zbrojovka Brno - Baumit Jablonec
20.00: afterparty a autogramiáda hráčů v A-Sport Hotelu

„Pokud bude zájem, na vstupenky lidem napíšu věnování," říká.

Oficiální prodej lístků pak pokračuje v pondělí od dvou hodin odpoledne v prodejně Top4Football v Bubeníčkově ulici, v dalších dnech pak podle pracovní doby. „Lidé si tam mohou za směšné ceny koupit kšiltovky i trička, aby na zápas i na mě vzpomínali, i když neumírám," culí se Švancara. Vstupenka stojí 99 korun.

Sobotní program zahájí už v devět hodin ráno dnem otevřených dveří za Lužánkami, kde bude také výstava časosběrných fotografií o proměně stadionu. Zároveň se uskuteční jedna z posledních brigád zaměřená na natírání zábradlí.

V rozlučkovém duelu se poslední červnovou sobotu proti sobě postaví Starobrno Švanci team a Los hokejos NHL. „Chci, aby na každé straně hrála také jedna žena. Počítám s Monikou Čuhelovou a Luckou Šafářovou, ale teprve to budeme řešit," dodává Švancara.