Tady jsem měla kabelku. Okamžitě ji vraťte nebo uvidíte. Rázně se rozhodla řešit údajnou krádež dámského zavazadla třiadvacetiletá Brňanka v baru v Masarově ulici v brněnské Líšni.

Slečna si nejprve zavolala strážníky. Už do telefonu jim řekla, že ji kdosi v restauračním zařízení okradl. „Vlivem své podnapilosti nedokázala žena říci, kdy, kde a za jakých okolností vlastně o tašku přišla. Podle personálu už dotyčná do baru bez tašky přišla,“ řekl mluvčí brněnských strážníků Zdeněk Novák.

Zatímco strážníci incident řešili, přišla do baru příbuzná okradené. Bez servítek se pustila do hlídky a začala ji hrubě urážet vulgarismy nejhrubšího zrna. Neušetřila ani barmanku, po které ve finále hodila popelník. To už strážníkům došla trpělivost a agresivní ženu uklidnili několika hmaty.

Během šetření události se na místo dostavila také ženina příbuzná. I ta byla pod vlivem alkoholu a hned začala velmi hrubě urážet hlídku městské policie i barmanku. Žena byla natolik rozkurážená, že po personálu hodila popelníkem a zaútočila také na strážníky. Ti ji však rychle zpacifikovali a předali do rukou republikových policistů.