VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Diskuse:

Jeho rohlík v soutěži vyhrál, i když byl spálený

Brno - Ne všichni vědí, co se skrývá pod slovem kornspitz. Že se jedná o kořeněný tmavý rohlík původem z Rakouska, však ví Aleš Makovec, majitel stejnojmenné pekárny z Velatic na Brněnsku. A nejen proto, že je peče. Jeho speciální rohlíky vyhrály v soutěži Kornspitz roku 2013.


Diskutovat mohou pouze přihlášení uživatelé

Přihlásit se

Copyright © VLTAVA LABE MEDIA a.s., 2005 - 2017, všechna práva vyhrazena.
Používáme informační servis ČTK. Kontakt na redakci.
Publikování nebo šíření obsahu Denik.cz je bez písemného souhlasu
VLTAVA LABE MEDIA a.s., zakázáno.
Marketingové podmínky. Cookies. Zrušit oznámení

Vážení čtenáři,

náš web Deník.cz přechází kompletně pod zabezpečený protokol, který výrazně zlepší bezpečnost při procházení našich webů.

Z důvodu přechodu je nutné se znovu přihlásit k odběru upozornění na nejnovější zprávy - klikněte na tlačítko "Povolit", kterým si zajistíte odběr zpráv i do budoucna.

Děkujeme za pochopení.

POVOLIT