VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Diskuse:

Jeho rohlík v soutěži vyhrál, i když byl spálený

Brno - Ne všichni vědí, co se skrývá pod slovem kornspitz. Že se jedná o kořeněný tmavý rohlík původem z Rakouska, však ví Aleš Makovec, majitel stejnojmenné pekárny z Velatic na Brněnsku. A nejen proto, že je peče. Jeho speciální rohlíky vyhrály v soutěži Kornspitz roku 2013.


Diskutovat mohou pouze přihlášení uživatelé

Přihlásit se

Vážení čtenáři,

náš web Deník.cz přechází kompletně pod zabezpečený protokol, který výrazně zlepší bezpečnost při procházení našich webů.

Z důvodu přechodu je nutné se znovu přihlásit k odběru upozornění na nejnovější zprávy - klikněte na tlačítko "Povolit", kterým si zajistíte odběr zpráv i do budoucna.

Děkujeme za pochopení.

POVOLIT
>