VYBRAT REGION
Zavřít mapu

Diskuse: Ukrajinské dobroty: deruny, varenyky a boršč

Ukrajinské dobroty: deruny, varenyky a boršč

Brno /TEST RESTAURACÍ/ - Tryzub patří podle šéfkuchaře Jiřího Vařílka mezi nejlepší brněnské restaurace. Chuťově sladěná jsou nejen tradiční jídla, ale i dezerty


Diskutovat mohou pouze přihlášení uživatelé

Přihlásit se

DISKUSE OBSAHUJE 1 PŘÍSPĚVKŮ

Tryzub, co by to bylo jiného? :-)
Nezaregistrový uživatel 5.3.2013 reagovat
A vůbec to nezní jako placená reklama, fakt že ne! :-) Nejvíc se mi líbilo, když recenzi na Samovar "boršč a soljanka" byly na ruskou restauraci málo (mimochodem při mé poslední návštěvě nabízeli polévek asi 6, všechny ruské), zatímco na ukrajinskou restauraci to zřejmě bohatě stačí (v Tryzubu nabízí právě tyto 2 + česnečku a vývar, vzpomínám-li si dobře). Což mě přivádí k další legrácce - v každé jiné restauraci je odchylka od tématické kuchyně přísně tepaná, jen v Tryzubu představují steaky a tortilly ohromné plus. :-) Neříkám, že tam vaří špatně, ale s tou tlačenkou se milý deníku běžte vycpat. :)
Ověřeno
Příspěvek jsme ověřili a neporušuje naše Podmínky používání.

Vážení čtenáři,

náš web Deník.cz přechází kompletně pod zabezpečený protokol, který výrazně zlepší bezpečnost při procházení našich webů.

Z důvodu přechodu je nutné se znovu přihlásit k odběru upozornění na nejnovější zprávy - klikněte na tlačítko "Povolit", kterým si zajistíte odběr zpráv i do budoucna.

Děkujeme za pochopení.

POVOLIT