Krásná individuální akce v utkání Líšně s Hradcem Králové zvedla vyprodaný stadion ze sedaček. „Brankář mi balon perfektně hodil, věděl jsem, že mám hodně místa. Když jsem byl před vápnem, zkusil jsem vystřelit a padlo to tam,“ radoval se po své druhé trefě v utkání Hladík.

Tu první zaznamenal už ve čtvrté minutě, když pláchl soupeřovým obráncům a na konci dlouhého sprintu přeloboval gólmana. „Za míčem se nejprve hnal Tomáš Machálek, ale byl v ofsajdu, volali jsme na něj, ať nehraje a nechá to na mně,“ líčil Hladík zárodek akce, která mohla skončit zdviženým praporkem pomezního.

Brno 04.08.2019 - Moto GP 2019 - Karel Abraham
Kornfeil skončil v Brně devátý, Abraham v MotoGP devatenáctý

Pětadvacetiletý útočník se do brněnského celku přestěhoval z Otrokovic. S druholigovým fotbalem ale zkušenosti má. Fotbalovou radost rozdával ve Znojmě, Prostějově nebo Olomouci.

Nyní bohatou herní praxi úročí v Líšni, kde úvodní dvě kola mlčel, střeleckou uzdu povolil až proti Hradci, do kterého ťal dvakrát a výrazně se podílel na remíze 3:3.

Po duelu ale musel sáhnout do kapsy. „Něco mě to bude stát, co si budeme. Všude se platí za góly,“ usmíval se a dodal: „Takové peníze zaplatím rád, je to pro nás.“

Ilustrační foto.
Hrát zaďoura? Kdepak, Líšeň sází na totální fotbal a baví lidi