Pokud už naše digitální předplatné máte a jste tedy členy Deník Klubu, přílohu si můžete jednoduše stáhnout ve formátu pdf ve svém předplatitelském účtu. Dostanete se do něj takto:

1. Nejprve se ZDE přihlásíte přes svůj e-mail a Vámi zvolené heslo

2. Pokud jste přihlášeni, klikněte na mobilu v pravém horním rohu displeje na menu a poté ve spodní části displeje na tlačítko "Můj účet" (na desktopu se na tlačítko "Můj účet" dostanete tak, že kliknete v pravém horním rohu obrazovky na svůj profil a poté se Vám rozbalí nabídka s tímto tlačítkem)

3. Ve svém účtu pak klikněte na záložku "Speciální přílohy ke stažení"

4. Teď už stačí jen nastavit svůj "domovský" Deník (pokud jej nastavený ještě nemáte) a pak si otevřít přílohu z Vašeho kraje   

Nejlepší materiály z obsahu všech krajských příloh Deníku jsme navíc zařadili ve formě článků. Ovšem přístup a možnost čtení mají exkluzivně opět pouze naši digitální předplatitelé. Staňte se jím i vy a čtěte vše bez omezení. Nyní předplatné v akci za 1 korunu na celý první měsíc! Stačí kliknout ZDE.

Zde si vyberte kraj, o jehož fotbalistech chcete číst:

Spolu s vydáním přílohy Fotbalový podzim startujeme oblíbenou hru Tip liga, v níž se tipují výsledky nižších fotbalových soutěží. V naší soutěži můžete vyhrát originální dres české fotbalové reprezentace, sud piva Gambrinus, sázenky společnosti Fortuna v hodnotě až pět tisíc korun a také poukaz na vysílání internetové televize Lepší.TV v hodnotě 2 500 korun. Stačí se zapojit! Jak na to? Vše najdete ZDE.