Právě po něm dřív trenéři tohoto celku rozhodovali o setrvání či konci některých testovaných hráčů. „Teď to možná řeknou i mně. Nejsme domluvení, do kdy si mě tady nechají. Zatím tak čekám na verdikt kouče," popisuje osmadvacetiletý Klusák.

Své šance na třetiligové jaro ale příliš hodnotit nechce. „Snažím se nad tím nepřemýšlet. Odehrál jsem to, na co mám. Cítím se v pohodě," říká.

Zatímco v Bystrci nastupoval spíš na pozici defenzivního záložníka, v Rosicích jej trenér postavil do středu obrany. „Nedělám si z toho hlavu, protože jsem na tomto postu dřív odehrál taky hromadu utkání. V Rosicích je v záloze přetlak," vysvětluje svoje umístění.

Na hřišti tak nastupuje vedle bývalého prvoligového fotbalisty Martina Živného, který diriguje defenzivu dvanáctého celku moravskoslezské ligy. „Na Martinovi je poznat, že má už něco za sebou. Zatímco já při bránění občas míč raději odkopávám na jistotu pryč, on si ho klidně zpracuje a rozehraje. Je na něm vidět velké sebevědomí, klid i kreativita. I přesto si na hřišti spolu rozumíme," tvrdí Klusák po dvou duelech, ve kterých se proti Rosicím dvakrát prosadila pouze Břeclav.

Bez deseti centimetrů dvoumetrový obránce si v kariéře už třetí nejvyšší soutěž vyzkoušel. V dresu Bystrce ale tehdy příliš moc minut na hřišti nenastřádal. „Měli jsme v týmu nesporně kvalitnější hráče, než jsem byl já. Ani teď nemám velké cíle. Chci si jen ještě zahrát kvalitní fotbal," tvrdí.