Současná smlouva mu měla vypršet v zimě. „Dobře si uvědomujeme, jak je Pavel pro náš klub důležitý, jak se stává velkou osobností našeho klubu. Dal jasně najevo, že je v Brně spokojený a že se Zbrojovkou rád spojí i svoji další práci," řekl po podpisu smlouvy na klubovém webu sportovní ředitel Zdeněk Kudela.

Zavadil dostal prodloužením kontraktu jeden z dárků k 35. narozeninám, které oslavil v úterý. „Měl jsem smlouvu ještě na půl roku, ale sám cítím, že sem prostě patřím. Tady je moje fotbalové místo, tady se cítím skvěle a nikde jinde už nechci hrát," pravil jednoznačně.

Brněnský špílmachr svou pohyblivostí a kondicí dokazuje, že na vrcholové úrovni může hrát ještě několik sezon. „S ředitelem Kudelou jsme se bavili, že budu rád ve Zbrojovce pracovat i po skončení kariéry, nicméně je hodně předčasné uvažovat, na jaké pozici. Jsem v pohodě, zdraví mi slouží, rád bych ještě hrával tak čtyři roky," prohlásil Zavadil.

Olomoucký odchovanec, který do Brna přišel po sedmi sezonách ve Švédsku, v letošním ročníku nastoupil ke všem 25 střetnutím a vstřelil tři branky. „Teď je pro nás důležité zvládnout nedělní zápas s Mladou Boleslaví. Výhra znamená už téměř jistou záchranu. Věřím fanouškům, že nás přijdou povzbudit," pozval příznivce Zavadil.