Začátek zápasu se kvůli dešti a předchozím průtahům posunul o téměř půlhodinu a pražský tým měl drtivý nástup. Už v 11. minutě se trefil navrátilec z bruselského Anderlechtu Stanislav Vlček. O čtyři minuty později se po rohovém kopu křižnou střelou prosadil Grajciar a sešívaní vedli 2:0.

Brno se dočkalo ve 24. minutě. Kalivoda posadil míč Doškovi na hlavu a ten snížil. Jenže ještě do přestávky se prosadil Janda a bylo to znovu o dva góly.

Další úder přišel osm minut po pauze. Vlček našel Šenkeříka a ten se nemýlil – 4:1. Aby toho na Bureše v brněnské brance nebylo málo, třináct minut před koncem se znovu z dálky trefil Grajciar a uzavřel tak gólový účet zápasu.

Do boje o turnajové prvenství se Brňané dostali přes Liberec. V utkání hraném na 2×35 minut branka nepadla a o postupujícím do finále musely rozhodnout pokutové kopy.

V nich byli úspěšnější brněnští hráči, i když hned v první sérii penalt tu svoji neproměnil Tomáš Polách. Další čtyři exekutoři v brněnském dresu – Vrána, Dvorník, Mareček a Borák, svého zkušenějšího spoluhráče nenapodobili, a poslali tak svůj tým do finále.

Slavia v semifinálové bitvě vyhrála nad Žižkovem 1:0. Zápas o třetí místo ovládl Liberec, který Viktorku porazil na penalty.