Čtvrt hodinu před koncem utkání poslal Bohunice jejich víkendový kanonýr Tomáš Forman do uklidňující dvoubrankového vedení. „V té chvíli jsem už byl smířený s tím, že si žádné body neodvezeme," přiznal otrokovický útočník Marek Vavruša.

Místo poklidného dohrání duelu ale zažili domácí fanoušci i hráči pořádný šok. 78. minuta – 2:1, 84. minuta – 2:2, 89. minuta – 2:3. A tři divizní body místo v Brně skončily o sedmdesát kilometrů na východ. „Konec jsme po hrozných chybách podělali. Je trestuhodné, že dvanáct minut před koncem ztratíme vyhraný zápas," těžko hledal slova domácí kouč Luboš Kučerňák.

Za klíčový označil první obdrženou branku, po které se jeho svěřencům rozklepala kolena. „Když vedeme, děláme ze sebe na hřišti machýrky, zkoušíme obhazovačky na polovině hřiště. Ale jak nám začne téct do bot, najednou se balónu bojíme, zbytečně ztrácíme míče a už je všechno špatně," doplnil.

Zbytečné ztráty, po kterých soupeř udeřil ze standardních situací, kritizoval i Píšek. „Místo toho, abychom závěr ukopali, hrajeme si na velké fotbalisty a tak to dopadá. Někteří hráči by si měli hodně zatřepat hlavou, jestli je to správně," soptil vysoký obránce.

Bohunice se s 21 body po víkendu propadnou tabulkou. „Nechci to říkat na plnou hubu, ale tahle prohra nás klidně může stát divizi," upozornil.

BOHUNICE – OTROKOVICE 2:3

Poločas: 1:0. Branky: 36. z pen. a 75. Forman – 78. Zábojník, 84. Vavruška, 89. Juráň. ŽK: Forman, Smolka – Jurčík. Rozhodčí: Kolář – Buček, Šenkýř. Základní sestavy – Bohunice: Gruber – Suchý, Král, Píšek, Hon – Táborský, Kostka, Forman, Smolka – Damborský, Tonev. Otrokovice: Juřík – Ondráš, Juráň, Bělaška, Konečný – Zábojník, Foltýn, Juhás, Lomaka – Jurčík, Vavruša.