Kulisu tak vytvoří „pouze" 25 tisíc fanoušků. „Nemohl jsem tak uspokojit daleko větší část lidí, což považuji za svou velkou chybu. Lístky se vyprodaly za sedm pracovních dní, přitom jsme nevyužili internet, žádnou sociální síť, nechali jsme prodej na jednom místě. Když se oznámilo vyprodáno, zájem byl dvakrát tak velký. Mohl jsem si ty růžové brýle nechat," sdělil v pátek odpoledne na tiskové konferenci Švancara.

Ještě před ní se hokejisté podívali na lužánecký stadion. „Jsme rádi, že jsme tady, je to na dobrou věc a pro dobrého člověka, pro Švanciho. Věřím, že to bude suprový zážitek," prohlásil útočník Philadelphie Flyers Jakub Voráček.

Aktéři fotbalové rozlučky zamířili také do Dětské nemocnice v Brně, kde předali šek na 35 tisíc korun na vyzdobení pokoje infekčního oddělení. Na zápas dorazí také plzeňský fotbalista Marián Čišovský, který bojuje s těžkou nemocí. „Jsme součástí jeho příběhu a jsme rádi, že tam s námi bude, je to velký bojovník," prohlásil Švancara. Také jemu aktéři utkání předají šek.

Před autogramiádou už Švancara pokračoval v tradičním rozverném duchu. „Kluci hokejisti přijeli do Brna a zjistili, že se fotbal hraje v kopačkách. Tak jsme jim nějaké koupili, ale vybrali si nejnovější, které tam jsou. Kuba Voráček bude vidět na hřišti výborně, i kdyby nehrál dobře," usmál se Švancara.