Kolonu opět povede mercedes Petra Švancary, který obdržel od příznivců při rozlučce s profesionální kariérou. Ale za jeho volant usedne jiná klubová ikona, někdejší slavný útočník Milan Pacanda. „Lepšího šoféra než Paciho si nemůžu přát, už jsem s ním v autě jel a absolutně v pohodě. Jen doufejme, že nás nezklame mercedes, přece jen už je to děda, potřebuje pomáhat, například dolévat vodu," pousmál se bývalý hráč Zbrojovky i Slovácka Švancara.

Sraz před odjezdem do Uherského Hradiště mají účastníci v sobotu půl hodiny před polednem. „Odjezd z Lužánek ve dvanáct hodin," pozval příznivce Pacanda.

Duel devatenáctého kola nejvyšší soutěže začíná ve tři hodiny. „Počítám, že bude kolem padesáti aut. Čekám, že aspoň pět set fanoušků z Brna dorazí, vytvoříme neskutečný kotel, budeme slyšet a pomůžeme klukům ke třem bodům," přál si Švancara.

Zbrojovka připravila také akci pro fanoušky, kteří nechtějí nebo nemohou na zápas řídit. Společnost Top 1 Taxi sveze každého dohromady za 500 korun, cena zahrnuje cestu tam i zpět a lístek na utkání.