Nový developerský portál Flatstore spojí své jméno se Zbrojovkou přinejmenším na rok. „Naše skupina se zabývá novými technologiemi a v tomto ohledu je pro nás značka Zbrojovky určitý vzor. V České republice umíme vyrábět produkty, které jsou světově známé," popisuje manažerka portálu Veronika Likóová.

„Náš jednatel je také velký fanoušek Zbrojovky," dodává s úsměvem.

Portál Flatstore.cz je dceřinný projekt skupiny D2B Group. Nabízí ucelenou nabídku především novostaveb z Prahy a blízkého okolí. „Developerskou činností se zabýváme od 2007. Začínáme v Praze, ale plánujeme rozšíření do dalších měst, proto jsme se rozhodli pro podporu brněnského klub," dodává manažerka, která se stará o obchodní komunikaci.

Název vystřídá na dresech jméno dosavadního generálního partnera společnosti Emotion. „Je to začátek nového období a uvidíme, co nám to přinese. Emotion je s námi tři roky a nadále zůstává mezi dalšími partnery," uvedl mluvčí klubu Martin Lísal.

Konkrétní částku, kterou v následující Flatstore podpoří Zbrojovku, zástupci neuvedli. „V porovnání s předchozím partnerem se částka nezmění," dodal Lísal.

Nový dres z kolekce Nike Challenge je opět vyrobený pomocí jedinečné technologie Dri Fit a oproti loňskému se liší tmavým pruhem i límcem. Hráči jej ve středu pokřtili v Galerii Vaňkovka, kde se také uskutečnila autogramiáda.

Čtrnáctý celek uplynulého ročníku nejvyšší soutěže chce v nadcházející sezoně výš. Spoléhá také na ofenzivní posilu Jakuba Řezníčka. „Uděláme všechno, abychom v tabulce skončili lépe. Pevně věříme, že budeme dávat víc gólů a na utkání bude chodit víc lidí. Udělali jsme větší investice do hráčského kádru v podobě Řezníčka, objevili si i další noví fotbalisté. Jsme připravení se na hřišti prezentovat jinak a dát jasný signál divákům, že se na Zbrojovku vyplatí chodit," sděluje sportovní ředitel klubu Zdeněk Kudela.

Věří, že Zbrojovka překoná průměrnou návštěvu na domácích utkáních, která činila 4303 diváků. „Budeme rádi za průměr pět tisíc," přeje si ředitel.

Do nového očníku vstoupí brněnští fotbalisté už v sobotu od pěti hodin odpoledne domácím duelem s Baníkem Ostrava. „Noví hráči zapadli velmi dobře a jsme velice rádi, že jsou tady. Věřím, že dobře odstartujeme a odpíchneme se k dalším zápasům," hlásí kapitán Pavel Zavadil.