Nejprve bude vedení klubu zřejmě jednat s hráči, jimž končí smlouva. Z hráčů základní sestavy je nejblíž odchodu Petr Pavlík, který dostavěl dům ve Staré Boleslavi, kde by se chtěl s rodinou usadit. „Smlouva mi končí v zimě, budeme jednat o jejím případném prodloužení. Mám ale i nabídky z Čech,“ uvedl vyhlášený univerzál.

Už v létě končí smlouva Patriku Sieglovi. „V nejbližší době si s vedením sedneme a uvidíme. Možná se dohodneme na prodloužení spolupráce, možná ne. Mám nějaké nabídky odjinud, ale víc bych o tom zatím nechtěl mluvit,“ zůstal tajemný i levý bek.

Do letošního léta má podepsanou smlouvu také Libor Baláž, který na jaře překvapivě naskočil do deseti zápasů. Konec kariéry po sezoně plánoval René Wagner, ale teď se mu do fotbalového důchodu ještě moc nechce.

Pokud jde o chystané příchody, konkrétní jména zatím od vedení neuslyšíte. „Na základě dlouhodobějšího sledování máme vytvořený seznam potenciálních posil. Ten musíme konzultovat s trenérem Uličným,“ uvedl klubový šéf Roman Pros. „Na prvním místě bude příchod pravého záložníka,“ naznačil Uličný, že bude hledat náhradu za Kaloudu.