"Po zápase jsme docela dlouho seděli v kabině a něco si k tomu říkali. Musíme udělat všechno pro to, aby se to neopakovalo," řekl Švancara. "Bohemka chtěla víc vyhrát, dala do toho víc srdce, nasazení a bojovnosti. My spoléhali spíše na fotbalovost. Jenže Bohemka zahrála v obraně výborně," dodal.

Věří, že se z toho tým poučí do příštích dvou domácích zápasů s Brnem a Ostravou. "Dostali jsme se sami pod tlak, protože musíme tyhle zápasy zvládnout, abychom nebyli v problémech a pak zas nemuseli něco honit do poslední chvíle. Snad jsme na Bohemce dostali probouzecí facku," řekl příbramský útočník.

Vinu za porážku vzal na sebe, protože nebyl schopen pro svůj tým vymyslet žádnou ofenzivní akci. "Jsem tu od toho, abych vypracoval spoluhráčům šanci nebo ji sám využil. Ani jedno se mi nepovedlo. Jsem ze sebe zklamaný," prohlásil Švancara.

Jeho výkon prý neměl nic společného se zraněním ruky, které utrpěl v minulém kole s Plzní. "Ruka bolí, ale hrát se s tím dalo normálně. Vymlouvat se na to rozhodně nechci," dodal.