Z lavičky sledoval porážku svého nového celku 1:4. Právě Tišnov je další celek, který učinil změnu. Místo Jiřího Hajského vede nováčka krajského přeboru Zdeněk Valnoha, další dlouholetá opora Zbrojovky. „Měl jsem dva dny na rozmyšlenou a moc jsem neváhal, soutěž beru jako další krok ve své kariéře," uvedl Valnoha, který se týmu ujal po druhém kole. „Mám výhodu, že se staršími kluky jsem hrál, mladší znám ze Zbrojovky," dodal.

Po čtyřech porážkách v řadě sáhl ke změně Rousínov, ale pod novým koučem Tomášem Kovandou padl tým i v pátém střetnutí za sebou. Z Mutěnic odjel s výpraskem 0:4. „Musíme se dát rychle do kupy, protože mužstvo není v dobrém rozpoložení. Problémy jsou trochu většího rázu, než jsem si myslel. Kluci jsou na tom fyzicky dost špatně," děsil se Kovanda, jenž nahradil Milana Bouška.

Nejlépe si zatím vede Valnohův Tišnov na čtvrtém místě. „Ale letos na postup nemyslíme, plány jsou spíš dlouhodobé. Klub napřed uvažuje o vybudování zázemí a stadionu. V této sezoně chceme skončit do šestého nebo sedmého místa," nastínil Valnoha.

Hodně práce čeká i Jarůška, který vytahuje Moravskou Slavii ze čtrnácté pozice. K většímu zapojení chce přemluvit futsalového reprezentanta Radima Zárubu. „Je v zahraničí, určitě s ním chci mluvit. Potřebujeme také obránce, kterých je v mužstvu nedostatek," nabídl první poznatky.

KAŽDÉ ÚTERÝ POUZE V TIŠTĚNÉM VYDÁNÍ DENÍKU ROVNOST NAJDETE STRANU VĚNOVANOU VÍKENDOVÉMU FOTBALOVÉMU DĚNÍ NA JIŽNÍ MORAVĚ.