Třicetiletý Štepanovský v Brně podepsal dvouletou smlouvu. Rodák se Skalice, který oblékal dres Senice, Trnavy nebo Dunajské Stredy, v uplynulém ročníku nastupoval za Karvinou, kde odehrál 21 utkání. V kariéře okusil také soutěž v Arménii. „Jeho příchod zvýší konkurenci pro kraj zálohy, navíc je to další zkušený hráč,“ sdělil na klubovém webu sportovní manažer Zbrojovky Tomáš Požár.

Bartolomeu si nejslavnější branku připsal v dresu Zlína, jemuž vystřelil vítězství v domácím poháru a účast v Evropské lize. Čtyřiadvacetiletý krajní záložník v nejvyšší soutěži v dresu Fastavu odehrál 27 zápasů a zaznamenal dvě branky.

Na jaře fotbalista s angolskými kořeny hostoval ve Zlatých Moravcích. „Má už něco za sebou, přestože je zatím stále mladý. Je silný ve hře jeden na jednoho, výbušný, rychlý. Jde o rodáka z Otrokovic, domluví se česky a odpadá tím problém s adaptací. Spolu se Štepanovským posílí kraje hřiště, kde jsme potřebovali zvýšit konkurenci,“ uvedl brněnský trenér Roman Pivarník.

Oba noví hráči patrně naskočí do sobotní druholigové generálky proti Vyškovu, která na stadionu v Srbské ulici začíná v půl sedmé večer.

Fotbalový záložník Damián Bariš.
Po Brně zapínám navigaci. Znám jen cestu domů a na stadion, říká posila Bariš