Ve středu míří Zbrojovka do Karviné a v pátek se ve Vyškově střetne s Baníkem Ostrava. Do Slezska se patrně s týmem už vydá útočník Jakub Přichystal, který onemocněl.

Dvacetiletý forvard rozhodl sobotní utkání Tipsport ligy ve Vyškově, v níž si Brňané připsali první výhru v soutěži 2:1. První gól připravil a druhý vstřelil. „Hrálo se mi dobře. Docela se mi daří, i po minulém zápase mě trenér pochválil, mám z toho příjemný pocit," popisuje.

Mladý útočník strávil podzim v třetiligovém Vyškově, jenže kvůli prasklému menisku si moc nezahrál. „Dva a půl měsíce jsem byl mimo. Na začátku jsem odehrál dva, tři zápasy a šlo to perfektně, dal jsem gól, na další nahrál. Sice to zkazilo zranění, přesto i čtrnáct dní ve třetí lize mi něco dalo," líčí brněnský rodák.

Momentálně se připravuje s prvním týmem Zbrojovky a doufá, že si vybojuje místo v kádru. „Zatím máme málo hráčů. Snažím se, abych v áčku zůstal," sděluje Přichystal. „Netuším, co bude. Juniorka už pro mě moc není, lepší by byla druhá liga. Třeba se dostanu do áčka, nebo půjdu někam na hostování," dodává talentovaný hráč.

Zbrojovka Brno – Dunajská Lužná 2:1

Poločas: 1:0. Branky: 38. Zavadil, 49. Vávra. Diváci: 60.

Zbrojovka Brno: Melichárek – Timofejevs (60. Šural), Košťál, P. Buchta, Keresteš – Malík (60. R. Buchta), Zavadil, Weber, Škoda – Zoubele – Vávra (60. Akpua).