Studenti gastronomie měřili síly v sommeliérství a barmanském umění. Porotci hodnotili hlavně jejich působení na zákazníky
Zdroj: DENÍK/Jiří Salik Sláma
Zdroj: DENÍK/Jiří Salik Sláma
Studenti gastronomie měřili síly v sommeliérství a barmanském umění. Porotci hodnotili hlavně jejich působení na zákazníky
Zdroj: DENÍK/Jiří Salik Sláma
Studenti gastronomie měřili síly v sommeliérství a barmanském umění. Porotci hodnotili hlavně jejich působení na zákazníky
Zdroj: DENÍK/Jiří Salik Sláma
Studenti gastronomie měřili síly v sommeliérství a barmanském umění. Porotci hodnotili hlavně jejich působení na zákazníky
Zdroj: DENÍK/Jiří Salik Sláma
Studenti gastronomie měřili síly v sommeliérství a barmanském umění. Porotci hodnotili hlavně jejich působení na zákazníky
Zdroj: DENÍK/Jiří Salik Sláma
Studenti gastronomie měřili síly v sommeliérství a barmanském umění. Porotci hodnotili hlavně jejich působení na zákazníky
Zdroj: DENÍK/Jiří Salik Sláma
Studenti gastronomie měřili síly v sommeliérství a barmanském umění. Porotci hodnotili hlavně jejich působení na zákazníky
Zdroj: DENÍK/Jiří Salik Sláma
Studenti gastronomie měřili síly v sommeliérství a barmanském umění. Porotci hodnotili hlavně jejich působení na zákazníky
Zdroj: DENÍK/Jiří Salik Sláma
Studenti gastronomie měřili síly v sommeliérství a barmanském umění. Porotci hodnotili hlavně jejich působení na zákazníky
Zdroj: DENÍK/Jiří Salik Sláma
Studenti gastronomie měřili síly v sommeliérství a barmanském umění. Porotci hodnotili hlavně jejich působení na zákazníky
Zdroj: DENÍK/Jiří Salik Sláma
Studenti gastronomie měřili síly v sommeliérství a barmanském umění. Porotci hodnotili hlavně jejich působení na zákazníky
Zdroj: DENÍK/Jiří Salik Sláma
Studenti gastronomie měřili síly v sommeliérství a barmanském umění. Porotci hodnotili hlavně jejich působení na zákazníky
Zdroj: DENÍK/Jiří Salik Sláma
Studenti gastronomie měřili síly v sommeliérství a barmanském umění. Porotci hodnotili hlavně jejich působení na zákazníky
Zdroj: DENÍK/Jiří Salik Sláma