Zdroj: DENÍK/Ludmila Korešová
Brněnské centrum Mendelianum v Biskupském dvoře v pátek nabídlo program k oslavám narození přírodovědce a zakladatele genetiky Johanna Gregora Mendela. Návštěvníci mohli ochutnat pokrmy připravené podle receptů z roku 1928 kuchařky Luisy Ondráčkové.
Zdroj: DENÍK/Ludmila Korešová
Brněnské centrum Mendelianum v Biskupském dvoře v pátek nabídlo program k oslavám narození přírodovědce a zakladatele genetiky Johanna Gregora Mendela. Návštěvníci mohli ochutnat pokrmy připravené podle receptů z roku 1928 kuchařky Luisy Ondráčkové.
Zdroj: DENÍK/Ludmila Korešová
Brněnské centrum Mendelianum v Biskupském dvoře v pátek nabídlo program k oslavám narození přírodovědce a zakladatele genetiky Johanna Gregora Mendela. Návštěvníci mohli ochutnat pokrmy připravené podle receptů z roku 1928 kuchařky Luisy Ondráčkové.
Zdroj: DENÍK/Ludmila Korešová
Brněnské centrum Mendelianum v Biskupském dvoře v pátek nabídlo program k oslavám narození přírodovědce a zakladatele genetiky Johanna Gregora Mendela. Návštěvníci mohli ochutnat pokrmy připravené podle receptů z roku 1928 kuchařky Luisy Ondráčkové.
Zdroj: DENÍK/Ludmila Korešová
Brněnské centrum Mendelianum v Biskupském dvoře v pátek nabídlo program k oslavám narození přírodovědce a zakladatele genetiky Johanna Gregora Mendela. Návštěvníci mohli ochutnat pokrmy připravené podle receptů z roku 1928 kuchařky Luisy Ondráčkové.
Zdroj: DENÍK/Ludmila Korešová
Brněnské centrum Mendelianum v Biskupském dvoře v pátek nabídlo program k oslavám narození přírodovědce a zakladatele genetiky Johanna Gregora Mendela. Návštěvníci mohli ochutnat pokrmy připravené podle receptů z roku 1928 kuchařky Luisy Ondráčkové.
Zdroj: DENÍK/Ludmila Korešová