Zdroj: Jaroslav Macháček
Hlízenka sasanková (nejedlá).
Zdroj: Jaroslav Macháček
Kačenka česká.
Zdroj: Jaroslav Macháček
Kornice otrubičná (nejedlá).
Zdroj: Jaroslav Macháček
Přehlídka smržů.
Zdroj: Jaroslav Macháček
Přehlídka smržů.
Zdroj: Jaroslav Macháček
Přehlídka smržů.
Zdroj: Jaroslav Macháček
Přehlídka smržů.
Zdroj: Jaroslav Macháček
Smrž.
Zdroj: Jaroslav Macháček
Smrže na topince.
Zdroj: Jaroslav Macháček
Smrž jako skvělý doplněk hlavního jídla.
Zdroj: Jaroslav Macháček
Smrže ve smetanové omáčce s těstovinami.
Zdroj: Jaroslav Macháček
Ucháč obrovský.
Zdroj: Jaroslav Macháček
Ucháč obrovský (jedlý s výhradami)
Zdroj: Jaroslav Macháček