Zdroj: Deník/Jan Charvát
Maxijedlík Jaroslav Němec slupl půlmetrovou pizzu. Za devět minut. Na snímku s ním je majitel boskovické pizzerie Heart Mohamed Ali. Na rekordní pokus mu v sobotu upekl sýrovou pizzu s feferonkami.
Zdroj: Deník/Jan Charvát
Maxijedlík Jaroslav Němec slupl v Boskovicích půlmetrovou pizzu. Za devět minut. Na snímku s plechovkou Surströmming. Jedná se o švédskou specialitu ze zkvašeného rybího masa. A jedno z nejvíce páchnoucích jídel.
Zdroj: Deník/Jan Charvát
Maxijedlík Jaroslav Němec slupl půlmetrovou pizzu. Za devět minut.
Zdroj: Deník/Jan Charvát
Maxijedlík Jaroslav Němec slupl v Boskovicích půlmetrovou pizzu. Za devět minut. Na snímku s plechovkou Surströmming. Jedná se o švédskou specialitu ze zkvašeného rybího masa. A jedno z nejvíce páchnoucích jídel.
Zdroj: Deník/Jan Charvát
Maxijedlík Jaroslav Němec slupl půlmetrovou pizzu. Za devět minut.
Zdroj: Deník/Jan Charvát
Maxijedlík Jaroslav Němec slupl půlmetrovou pizzu. Za devět minut.
Zdroj: Deník/Jan Charvát
Maxijedlík Jaroslav Němec slupl půlmetrovou pizzu. Za devět minut.
Zdroj: Deník/Jan Charvát
Maxijedlík Jaroslav Němec slupl půlmetrovou pizzu. Za devět minut.
Zdroj: Deník/Jan Charvát
Maxijedlík Jaroslav Němec slupl půlmetrovou pizzu. Za devět minut.
Zdroj: Deník/Jan Charvát
Maxijedlík Jaroslav Němec slupl půlmetrovou pizzu. Za devět minut.
Zdroj: Deník/Jan Charvát
Maxijedlík Jaroslav Němec slupl půlmetrovou pizzu. Za devět minut.
Zdroj: Deník/Jan Charvát
Maxijedlík Jaroslav Němec slupl půlmetrovou pizzu. Za devět minut.
Zdroj: Deník/Jan Charvát
Maxijedlík Jaroslav Němec slupl půlmetrovou pizzu. Za devět minut.
Zdroj: Deník/Jan Charvát
Maxijedlík Jaroslav Němec slupl půlmetrovou pizzu. Za devět minut.
Zdroj: Deník/Jan Charvát