Zdroj: Deník / Jan Charvát
V Lipůvce na Blanensku u výpadovky Brno-Svitavy frčí Tomivo gelato. V kornoutech i kelímcích. Ručně vyráběná zmrzlina dvou svérázných chlapíků Tomáše Mrkose a Ivo Nádeníčka, kteří se před lety učili u italských mistrů. Jejich produkt za několik let už dáv
Zdroj: Deník / Jan Charvát
V Lipůvce na Blanensku u výpadovky Brno-Svitavy frčí Tomivo gelato. V kornoutech i kelímcích. Ručně vyráběná zmrzlina dvou svérázných chlapíků Tomáše Mrkose a Ivo Nádeníčka, kteří se před lety učili u italských mistrů. Jejich produkt za několik let už dáv
Zdroj: Deník / Jan Charvát
V Lipůvce na Blanensku u výpadovky Brno-Svitavy frčí Tomivo gelato. V kornoutech i kelímcích. Ručně vyráběná zmrzlina dvou svérázných chlapíků Tomáše Mrkose a Ivo Nádeníčka, kteří se před lety učili u italských mistrů. Jejich produkt za několik let už dáv
Zdroj: Deník / Jan Charvát
V Lipůvce na Blanensku u výpadovky Brno-Svitavy frčí Tomivo gelato. V kornoutech i kelímcích. Ručně vyráběná zmrzlina dvou svérázných chlapíků Tomáše Mrkose a Ivo Nádeníčka, kteří se před lety učili u italských mistrů. Jejich produkt za několik let už dáv
Zdroj: Deník / Jan Charvát
V Lipůvce na Blanensku u výpadovky Brno-Svitavy frčí Tomivo gelato. V kornoutech i kelímcích. Ručně vyráběná zmrzlina dvou svérázných chlapíků Tomáše Mrkose a Ivo Nádeníčka, kteří se před lety učili u italských mistrů. Jejich produkt za několik let už dáv
Zdroj: Deník / Jan Charvát
V Lipůvce na Blanensku u výpadovky Brno-Svitavy frčí Tomivo gelato. V kornoutech i kelímcích. Ručně vyráběná zmrzlina dvou svérázných chlapíků Tomáše Mrkose a Ivo Nádeníčka, kteří se před lety učili u italských mistrů. Jejich produkt za několik let už dáv
Zdroj: Deník / Jan Charvát
V Lipůvce na Blanensku u výpadovky Brno-Svitavy frčí Tomivo gelato. V kornoutech i kelímcích. Ručně vyráběná zmrzlina dvou svérázných chlapíků Tomáše Mrkose a Ivo Nádeníčka, kteří se před lety učili u italských mistrů. Jejich produkt za několik let už dáv
Zdroj: Deník / Jan Charvát
V Lipůvce na Blanensku u výpadovky Brno-Svitavy frčí Tomivo gelato. V kornoutech i kelímcích. Ručně vyráběná zmrzlina dvou svérázných chlapíků Tomáše Mrkose a Ivo Nádeníčka, kteří se před lety učili u italských mistrů. Jejich produkt za několik let už dáv
Zdroj: Deník / Jan Charvát
V Lipůvce na Blanensku u výpadovky Brno-Svitavy frčí Tomivo gelato. V kornoutech i kelímcích. Ručně vyráběná zmrzlina dvou svérázných chlapíků Tomáše Mrkose a Ivo Nádeníčka, kteří se před lety učili u italských mistrů. Jejich produkt za několik let už dáv
Zdroj: Deník / Jan Charvát