Zdroj: DENÍK/Daniel Smola
Libor Kožnar (na snímku) hospodaří na 11 hektarech v Šanově na Znojemsku. Pěstuje bio zeleninu, vysazuje větrolamy a dělá i kurzy pečení chleba.
Zdroj: osobní archiv
Libor Kožnar (na snímku) hospodaří na 11 hektarech v Šanově na Znojemsku. Pěstuje bio zeleninu, vysazuje větrolamy a dělá i kurzy pečení chleba.
Zdroj: osobní archiv
Libor Kožnar (na snímku) hospodaří na 11 hektarech v Šanově na Znojemsku. Pěstuje bio zeleninu, vysazuje větrolamy a dělá i kurzy pečení chleba.
Zdroj: osobní archiv
Libor Kožnar (na snímku) hospodaří na 11 hektarech v Šanově na Znojemsku. Pěstuje bio zeleninu, vysazuje větrolamy a dělá i kurzy pečení chleba.
Zdroj: osobní archiv
Libor Kožnar (na snímku) hospodaří na 11 hektarech v Šanově na Znojemsku. Pěstuje bio zeleninu, vysazuje větrolamy a dělá i kurzy pečení chleba.
Zdroj: osobní archiv
Libor Kožnar (na snímku) hospodaří na 11 hektarech v Šanově na Znojemsku. Pěstuje bio zeleninu, vysazuje větrolamy a dělá i kurzy pečení chleba.
Zdroj: osobní archiv
Libor Kožnar (na snímku) hospodaří na 11 hektarech v Šanově na Znojemsku. Pěstuje bio zeleninu, vysazuje větrolamy a dělá i kurzy pečení chleba.
Zdroj: osobní archiv
Libor Kožnar (na snímku) hospodaří na 11 hektarech v Šanově na Znojemsku. Pěstuje bio zeleninu, vysazuje větrolamy a dělá i kurzy pečení chleba.
Zdroj: osobní archiv
Libor Kožnar (na snímku) hospodaří na 11 hektarech v Šanově na Znojemsku. Pěstuje bio zeleninu, vysazuje větrolamy a dělá i kurzy pečení chleba.
Zdroj: osobní archiv
Libor Kožnar (na snímku) hospodaří na 11 hektarech v Šanově na Znojemsku. Pěstuje bio zeleninu, vysazuje větrolamy a dělá i kurzy pečení chleba.
Zdroj: osobní archiv
Libor Kožnar (na snímku) hospodaří na 11 hektarech v Šanově na Znojemsku. Pěstuje bio zeleninu, vysazuje větrolamy a dělá i kurzy pečení chleba.
Zdroj: osobní archiv
Libor Kožnar (na snímku) hospodaří na 11 hektarech v Šanově na Znojemsku. Pěstuje bio zeleninu, vysazuje větrolamy a dělá i kurzy pečení chleba.
Zdroj: osobní archiv
Libor Kožnar (na snímku) hospodaří na 11 hektarech v Šanově na Znojemsku. Pěstuje bio zeleninu, vysazuje větrolamy a dělá i kurzy pečení chleba.
Zdroj: osobní archiv
Libor Kožnar (na snímku) hospodaří na 11 hektarech v Šanově na Znojemsku. Pěstuje bio zeleninu, vysazuje větrolamy a dělá i kurzy pečení chleba.
Zdroj: osobní archiv
Libor Kožnar (na snímku) hospodaří na 11 hektarech v Šanově na Znojemsku. Pěstuje bio zeleninu, vysazuje větrolamy a dělá i kurzy pečení chleba.
Zdroj: osobní archiv
Libor Kožnar (na snímku) hospodaří na 11 hektarech v Šanově na Znojemsku. Pěstuje bio zeleninu, vysazuje větrolamy a dělá i kurzy pečení chleba.
Zdroj: osobní archiv