Díky němu se Brňané posunuli do čela extraligy a třicetiletý Gulaši si působení v hvězdami nabitém kádru Komety užívá o to více, že v minulé sezoně bojoval v dresu Karlových Varů v baráži. "Když se vyhrává, tak je atmosféra v týmu úplně jiná. A všechno kolem hokeje taky. Člověk chodí s úsměvem, nechodí zaražený a skleslý. Já si to hrozně užívám a jsem za to hrozně rád," řekl Gulaši.

Kometa v létě výrazně posílila a přišla hned pětice hráčů z Kontinentální ligy - obránce Ondřej Němec z Čerepovce a útočníci Martin Erat z Omsku, Marek Kvapil z Nižněkamsku, Tomáš Vincour z Novosibirsku a Martin Zaťovič z Togliatti.

Podle Gulašiho prokazuje mužstvo nejen svůj potenciál. "Ukazujeme velké srdce, ducha a obrovskou týmovost, což je perfektní. Je vidět, že stojíme jeden za druhým a proto jsou i ty výsledky," doplnil bývalý hráč Vítkovic, Sparty či švédského druholigového Södertälje.

Na páteční výhře se podílel trefou ve 38. minutě na 2:0. Po vyhraném vhazování Martina Erata se od modré čáry trefil přesně k levé tyči. "Martin vyhrál skvěle buly, já jsem jen zavřel oči, vystřelil jsem a naštěstí to tam spadlo," popisoval Gulaši.

Kometa v neděli prohrála v Hradci Králové 1:5 a vůbec poprvé v sezoně vyšla bodově naprázdno. V Mladé Boleslavi si chtěla spravit chuť. "Ono se může stát, že prohrajete. Jeli jsme sem s tím, že chceme zase vyhrát a udělat nějakou šňůru. Povedlo se nám to. Ještě zbývá jeden zápas s Plzní doma, který chceme za každou cenu urvat, ať máme daleko lepší pohodu do reprezentační pauzy," dodal Gulaši.