Kdy podle vás přišel rozhodující moment?
Kometa měla podle mě lepší vstup do zápasu, ale těžko říct, co bylo vyloženě rozhodujícím momentem. Je nutné dodat, že se při nich také víc drží štěstí. Gól v prodloužení to jen potvrdil, Marek Kvapil mi trefil hokejku a od ní se to odrazilo do branky. Tím jsme utkání prohráli.

Co se přesně stalo?
Chtěl jsem mu atakovat hokejku, jenže on v tu chvíli vystřelil a já to už jen lehce tečoval. Bohužel to stačilo k tomu, aby střela změnila směr.

Nástup Komety byl mohutný. Jak jste ho vnímal?
Úvod se jim opravdu povedl, ale první třetina skončila 1:1, takže z toho evidentně žádná tragédie nebyla. Hlavně je škoda, že jsme neproměnili nějakou z šancí v třetí třetině. V ní jsme měli víc příležitostí, kdybychom se prosadili, jelo by se do Brna za vyrovnaného stavu.

Dají se na druhé porážce najít nějaká pozitiva?
Pozitiva si můžeme vzít především ze třetí třetiny. To je cesta, kterou bychom měli jít. Každopádně stále ještě není konec, musíme si něco říct a jet do Brna s čistou hlavou. Sice jsme ztratili oba domácí duely, ale to pořád nemusí nic znamenat.

Jakým způsobem se na pokračování série připravíte?
Musíme si vyčistit hlavu, to bude podstatné. Na ledě Komety se rozhodně budeme bít ze všech sil. Musíme ji především trošku srazit k zemi, protože teď podle mě budou létat v oblacích. Už je to jasné, musíme z Brna alespoň jednu výhru přivést.

Bude třeba nějak změnit herní styl?
Myslím si, že na své hře nic extra měnit nebudeme. Herně jsme podle mě nepropadli, jen měla Kometa více štěstí. To platilo v pátek i sobotu. Stačí se jen podívat na všechny tři branky, které dali v první třetině. Teď se to klidně může vše obrátit.