Slezané v napínavém duelu třikrát vedli. Domácí vždy skóre dotáhli a nakonec překlopili vítězství na svoji stranu. „Špatně jsme vstoupili do zápasu. Málo jsme bruslili, naštěstí jsme to zlepšili," komentoval utkání, v němž šli hosté do vedení už ve čtvrté minutě.

V polovině duelu vzal otěže do svých rukou právě Štindl a dělovkou od modré strhl vedení na stranu Techniky. Po dalším zásahu pak pečetil výhru svého týmu vteřinu před koncem do prázdné branky Opavy. „Jeden gól jsem i zavinil. Jsem rád, že jsem to odčinil," těšilo ho.

Hráč, který v juniorech oblékal i dres brněnské Komety, je známý svou tvrdou střelou, která mu i v neděli pomohla. „Dbám na přípravu v posilovně. Provádím nějaké speciální cviky," sdělil Štindl recept na své dalekonosné bomby.

Technika prodloužila svou sérii vítězných zápasů na osm a vyhřívá se na druhém místě východní skupiny druhé ligy. „Atmosféra je díky tomu samozřejmě pohodová. Daří se nám," řekl Štindl. Další duel čeká Brňany už ve středu na ledě předposledního Valašského Meziříčí.