Sérii s Kladnem začínají dvěma domácími duely od šesti hodin večer. „Podle ohlasů po postupu předpokládáme, že bude vyprodáno. Zájem o hokej je v Brně značný a také z Kladna jsme dostali informaci, že na oba zápasy využije všech sto dvacet lístků,“ pronesla Michaela Čechova, která se v brněnském klubu stará o vstupenky.

Už v pondělí zahájil předprodej pro majitele permanentek, který pokračuje i v úterý. „Otevřeli jsme všechna okénka a lístky se prodávaly plynule bez front. Přibližně polovina držitelů permanentek už předprodej využila, většinou si kupovali vstupenky na obě domácí utkání,“ sdělila Čechová.

Permanentkáři mohou vyzvedávat lístky i pro další příznivce po předložení jejich permanentek. Ve volném prodeji může každý koupit nanejvýš pět vstupenek. „Očekáváme, že si lístky vyzvedne většina majitelům permanentek, takže do volného prodeje půjde jako na každé utkání přibližně čtrnáct stovek lístků na stání,“ podotkla.

Volný prodej startuje ve středu a ve čtvrtek v sedm hodin ráno. „Počítám, že lidé budou čekat před pokladnou už dlouho předtím, aby získali jakékoli vstupenky. Fanoušci si lístky zajišťují také přes online prodej,“ doplnila Čechová.

Lístky na Kometu:
Pro majitele permanentek: úterý 7.00 – 19.00 na hlavní pokladně
Volný prodej: středa a čtvrtek vždy od 7.00 do začátku utkání v 18.00 nebo výprodeje vstupenek na hlavní pokladně
Pozn.: permanentkáři i ostatní si mohou koupit lístky na oba domácí duely zároveň

Ceny lístků:
Stání: 200 korun
Sezení: 270 – 350 korun