Nahodil už se zapojil do letní přípravy, která úřadujícímu šampionovi v pondělí odstartovala. „Měl jsem podepsanou smlouvu na dva roky a šel na hostování do Boleslavi do konce sezony. Po skončení jsem se domluvil s panem Zábranským a jsem zase tady,“ osvětluje dohodu s hlavním koučem, generálním manažerem a majitelem Komety.

Před víc než měsícem Nahodila mistrovské oslavy minuly. „Klukům jsem titul přál, zasloužili si ho. Hráli opravdu neskutečně. Mám v týmu spoustu kamarádů, takže jsem rád, že jsem se vrátil a můžu se zase porvat o místo v sestavě,“ těší centra, jenž zamířil do Komety minulý rok z Pardubic.

Ilustrační foto
Dny bez úrazů přiblíží nebezpečí sociálních sítí pro děti nebo záchranu života

V uplynulé sezoně ho k odchodu z Brna odsoudila především špatná produktivita. V extralize za Kometu v 28 utkáních zapsal pouze čtyři asistence. „Dostal jsem hodně příležitostí, ale sezona dopadla, jak dopadla. Teď vnímám situaci tak, že buď se prosadím do týmu, nebo v Brně definitivně skončím. Beru to jako druhou šanci,“ říká Nahodil.

V kádru bruslařů si ve třinácti duelech včetně play-out připsal dvě branky a pět přihrávek. „V Boleslavi jsem si zase zahrál hokej. Dostal jsem víc prostoru na ledě. Vše má své pro a proti,“ povídá Nahodil, který za Kometu v Lize mistrů přidal gól a dvě asistence.

Jeho nynější spoluhráči jsou na startu letní dřiny. Nahodil už má tréninkové dávky v nohách. „V Boleslavi jsme končili mnohem dřív než v Kometě, takže teď absolvuju nějaký pátý týden přípravy. Naopak kluci začínají později. Potřebovali nějaké volno, tělo si odpočinulo a doléčili zranění,“ hlásí odchovanec Horácké Slavie Třebíč.

Trenér Zbrojovky Brno Roman Pivarník.
Pivarník zůstane ve Zbrojovce, posily má přivádět nový sportovní manažer Požár