Hokejisty Komety v minulém zápase vyloučil Hribik společně se svým kolegou Oldřichem Hejdukem šestkrát. Na trestnou lavici domácích naopak usedl jen forvard David Kaše, jenž odpykal trest za faul brankáře Roberta Kristana. „Chápu, že to rozhodčí mají velmi těžké a v případě nedovolené hry se rozhodují ve zlomcích vteřiny. Nechtěl bych kritizovat naše fauly a vyloučení. Fauly to byly a upřímně řečeno, až na jeden nebo dva úplně zbytečné," uznal Zábranský.

Šéfovi Komety se na vedení zápasu nelíbil jiný fakt. „Není přece možné, aby si hlavní rozhodčí nechal sprostě nadávat ze dvou metrů a dělal, že nic neslyší," povídal dvaačtyřicetiletý kouč před úterní odvetou, která je na programu dvacet minut po páté hodině večer.

Brněnské vetace v této sezoně- Klub může vetovat v určitém momentu sezony jen jednoho rozhodčího. Vetace předchozích rozhodčích se pak ruší.
- 6. prosince 2015 – Po prohře 1:3 v Pardubicích Kometa vetovala rozhodčího Štěpána Součka.
- 19. října 2015 – vetace rozhodčího Pavla Hodka 11. kola v Mladé Boleslavi a prohře 0:4. „Hodek ukázal svou aroganci, tak si rozhodčí hráče nezískají. Pokud se nenaučí slušně chovat k hráčům, tak nemůže chtít slušný přístup od nich," řekl tehdejší trenér Alois Hadamczik.