Po suché části letní přípravy podle svých slov už odpočinek potřeboval. Soustředění ve Vysokých Tatrách pro něj bylo to nejtěžší, co zatím v Kometě zažil. „Nejhorší byl den, který jsme začali asi šestikilometrovým během, pak jsme jeli na kole asi dvaadvacet kiláků. A odpoledne jsme běhali na sjezdovce," popisoval Zohorna nejhorší dřinu.

Zatímco v Tatrách si hokejisté stěžovali na zimu a déšť, poslední týden přípravy je provázelo naopak těžko snesitelné vedro. „To už jsme ale tolik neběhali. Spíš jsme jezdili na kole a měli nějaké testy. Pro mě je takové počasí příjemnější," upozornil čtyřiadvaceti­letý hráč.

Část letní přípravy absolvoval s týmem i Hynkův mladší bratr Radim, který loni poprvé nakoukl do seniorské extraligy. Oba bratři si chvíli zahráli i bok po boku. „Věřím, že v letních přátelských zápasech nás trenéři vedle sebe zase zkusí. Těším se na to," vyslal prostřední z bratří Zohornů vzkaz svým koučům.

Nejstarší z bratrského tria Tomáš po letech opouští Pardubice a míří do Amuru Chabarovsk, hrajícího prestižní KHL. „Je super, že se zase dostal dál. Za chvíli odletí, do Chabarovsku to má daleko. Od Číny ho dělí dvacet kilometrů a časový posun je tuším osm hodin," zhodnotil bratrovo angažmá čtyřiadvaceti­letý Hynek.