Mig 21, tedy Jiří Macháček (zpěv), Pavel Hrdlička (trubka, klávesy), Jan Hladík (bicí), Tomáš Polák (kytara) a Adam Stivín (baskytara) publiku servírovali písně starší (Tančím, Malotraktorem, Člun, Ho-Ka-Hé či Snadné je žít) i zbrusu nové (Diskobůh, Karafiát či Kalhotky si sundej), které obsáhlo právě vydané album nazvané Album. Desku s přebalem „pěti mužů ve člunu" hudebníci na koncertě také symbolicky pokřtili.

Vtipné texty, skvěle sehraní muzikanti a až na občasné hlasoné výkyvy Jiřího Macháčka výtečně „šlapající" hudba. To, co však Macháček ztrácel na preciznosti techniky, dohnal svým charismatem a odzbrojující show. Je vlastně jedno jestli hraje na nafukovací kytaru, olizuje její krk nebo fanynky jinak burcuje k stavu připomínající extázi: ví, co publikum chce a k radosti všech (a snad i své) to dává do placu všanc – aniž by se podbízel.

Nové skladby prýští energií, současně je v nich o něco víc laskavé ironie i nadhledu. Album si vyhladovělí fanoušci nejspíš zamilují a po nejedné písni určitě sáhnou i dramaturgové mainstreamových rá­dií.