Brněnské publikum si jejich koncert vychutná jedenáctého června v Bobycentru. „Je pro nás velká čest, že se nám jejich vystoupení na jižní Moravě podařilo domluvit. Status Quo už nechtějí hrát velké koncerty po halách, proto jsme se dohodli na komornějším prostoru brněnského Bobycentra,“ informoval Radek Gehringer z pořádající agentury Top Moravia Concerts.

Status Quo zahrají v původním složení, chybět jim bude jen kytarista Rick Parfitt. „Byl legenda. Zemřel loni o Vánocích. S Francisem Rossim kapelu v roce 1962 založil. Dnešní název ale hudebníci používali až od roku 1967, kdy už v sestavě hrál Parfitt,“ doplnil spoluorganizátor akce Michal Hakun.

Hala Bobycentra má omezenou kapacitu. Do patnáctého ledna mohou diváci koupit vstupenky za zvýhodněnou cenu. „Doporučujeme zajistit si lístky včas, protože přidávat další místa nebudeme. Vstupenky stojí od jednoho tisíce devadesáti korun, VIP vstupenky dokonce zahrnují neomezený raut včetně nápojů a možnosti potkat se osobně se členy kapely,“ dodal Gehringer.

Poslechnout si krále rocku půjde i David Stupka. „Jsou nezapomenutelní. Když jsem se učil na elektrickou kytaru, hrál jsem právě jejich skladby. Na koncert vezmu syna, aby věděl, jak zní pravý rock,“ řekl Brňan.

Svatební show. Ilustrační foto.
Víkend bude ve znamení svatebních trendů či Pána prstenů