DJ Bobo, vlastním jménem Peter René Baumann, je slavný švýcarský DJ, popový hudebník, zpěvák a tanečník, produkující hudbu ve stylu eurodance. „Původně vyučený pekař a cukrář pronikl do světa hudby v roce 1993 se svým hitem Somebody dance with me. Nejdříve dobyl Švýcarsko a o dva roky později celou Evropu," připomněla Fialová. Upozornila také, že na rozdíl od jiných hvězd 90. let, DJ Bobo své hity produkoval i v další dekádě a pravidelně pořádá tour po celé Evropě – poslední turné The Cirkus zaznamenalo vyprodané hokejové haly a "standing ovation" po celé Evropě.

V České republice již DJ Bobo vystoupil jako oficiální předskokan Michaela Jacksona v roce 1996 na pražské Letné. „Do Brna přiletí poprvé, a to rovnou do prostor, kde býval na Moravě hráván nejčastěji. Bude to energický koncert s kapelou a tanečníky, velkolepou světelnou show, stejně jako na většinu hitů ve starém a novém hávu. Už dvacet let baví DJ Bobo své fanoušky při velkých i malých tour po celém světě," dodala Fialová.

Předprodej vstupenek již odstartoval v síti Ticketpro, lístek stojí od 499 korun. Pořadatelé nabízí také VIP vstupenky a vstupenky VIP Gold.