Indy & Wich patří ke klasikům žánru. DJ Wich je vyhledávaným producentem, což potvrdil předloni v sále pražské Lucerny: za doprovodu kapely Champion Sound a asistence špiček domácí rapové scény dvakrát po sobě sál vyprodal. Právě tehdy se zrodil nápad na návrat. „Na Red Bull Tour Bus budeme hrát starý i novější věci. Co ale bude určitě jinak, je hraní s živou kapelou, což bude výzva. Jsem zvědavej, jak budou naše tracky znít v novém kabátu, navíc se skvělým zvukem a světly," uvedl rapper Indy.

Dále se fanouškům představí liberecký patriot a jeden z nejaktivnějších rapperů současnosti Paulie Garand. „Poprvé na sebe upozornil ještě společně s Lipem a Kennym Roughem poetickým a emotivním pojetím rapu ve forma-ci Básníci před mikrofonem (BPM). Na jejích základech pak dokázal vybudovat úspěšnou sólovou kariéru," doplnila Samšuková.

Red Bull Tour Bus je stylově předělaná Karosa ŠL 11, která coby mobilní hudební stage v uplynulých letech objížděla především české festivaly. Na své střeše již hostila například kapely PSH, Skyline, Wohnout, N.O.H.A. či Mydy Rabycad.