Koncert hostí brněnský klub Fléda ve Štefánikově ulici. „Za uměleckým jménem Princess Chelsea se skrývá talentovaná novozélandská zpěvačka, pianistka a skladatelka Chelsea Nikkel. Novozélandská diva je hudebně vzdělaná klavíristka, která se nebojí vzít do ruky kytaru, klarinet ani paličky od bicích," uvedla mluvčí Flédy Veronika Duchoňová. Podotkla, že Princess Chelsea je autorkou hitu The Cigarette Duet, který má na youtube osmnáct milionů zhlédnutí.

Začátkem května Princess Chelsea vydala nové album The Great Cybernetic Depression. A právě tuto desku v Brně představí. „S muzikou koketuje už od středoškolských let, kdy si zkusila angažmá v garage punkové kapele a následně přesedlala k populárnímu indie-popovému bandu The Brunettes. Na sólovou dráhu se vydala po roce 2009 a po třech letech nahrávání pak vydala svůj debut s názvem Lil' Golden Book. V roce 2011 vypustila do světa klip The Cigarette Duet, který mladou Novozélanďanku katapultoval mezi nejvýraznější indie-popové umělce," doplnil dramaturg klubu Ondřej Bača s tím, že interpretka se na Flédu vrátí po dvou letech.

Vstupenky na čtvrteční koncert stojí 250 korun v předprodeji, na místě pak o padesát korun více. Začátek programu je v osm hodin večer.