Originální nahrávky liverpoolské čtveřice připravili diskžokej Zdeněk Musil a členové beatlesovského společenství Štefan Kuman, Jan Břečka a Petr Gratias. „Zazní písně Beatles z let 1961 až 1970, od ploužáků po rock´n´roll. Chybět nebudou například hity She Loves You, I Should Have Known Better, Birthday, Old Brown Shoe, Revolution nebo Oh! Darling," uvedl Gratias. Zdůraznil, že akce je určena všem ročníkům. „Bude to hlavně taneční večírek, který doplní různá hudební překvapení," zmínil Gratias a prozradil, že účast přislíbil například brněnský kytarista a zpěvák Pavel Váně.

„V roce 1971 nahrál se skupinou Progress Organization jako coververzi píseň We Can Work It Out. Poslali ji tehdy Paulovi McCartneymu a ten ji velmi pozitivně ohodnotil," říká Gratias s tím, že i tato skladba zítra v klubu zazní. V originální verzi tuto píseň The Beatles nahráli v roce 1965.

Začátek večírku inspirovaného The Beatles je v osm hodin večer, vstupné je padesát korun. Program potrvá od osmi hodin večer do půlnoci.