Její kolegové zachraňovali ještě další tři lidi. Dítě ve velmi vážném stavu přepravili vrtulníkem do Dětské nemocnice v Brně. "Ošetřovali jsme ženu s mnohočetnými poraněními, na řízené ventilaci jsme ji dopravili na urgentní příjem Fakultní nemocnice v brněnských Bohunicích," uvedla mluvčí záchranky.

Lehce zraněného muže sanitka převezla do nemocnice ve Znojmě.

Při tragickém střetu na Znojemsku zemřeli čtyři lidé. Tři osoby se zranily, včetně malého dítěte.Zdroj: PČR

Na místě byli i hasiči. "Z vozidla audi s cizí registrační značkou hasiči vyprostili pomocí hydraulického vyprošťovacího zařízení spolujezdkyni. Další tři lidé utrpěli smrtelná zranění. Nezletilé dítě vyprostili z vozidla VW, jeho matka podlehla na místě zraněním neslučitelným se životem. Ve vozidle Škoda Fabia se zranil řidič," uvedl mluvčí jihomoravských hasičů Petr Příkaský.

Vloupání do vozu. Ilustrační foto.
Z auta ukradl i ponornou pilu. Hrozí mu dva roky vězení

Příčiny havárie vyšetřuje policie. "Policisté na místě zjistili, že řidič osobního vozidla Audi A6 jedoucí od Znojma přejel do protisměru, kde se čelně střetl s osobním vozidlem VW Passat. Následně došlo k nárazu do dalšího vozidla, které jelo za vozidlem VW směrem na Znojmo. Jednalo se o osobní auto Škoda Fabia," pospal policejní mluvčí Kamila Haraštová. 

V Audi zůstali po nárazu tři mrtví lidé a jedna zraněná žena. V protijedoucím voze zahynula řidička a se zraněné dítě. Za tímto autem jel ještě jeden vůz, v němž se zranil řidič. "Aktuálně zjišťujeme totožnost zemřelých a dalších účastníků nehody," řekla mluvčí policie.

Ilustrační foto.
Muž vypadl ve znojemské Vančurově ulici z okna. Pád ze šestého poschodí nepřežil

Kvůli nehodě zůstala silnice na několik hodin uzavřená. Dopravu policie odkláněla po objízdných trasách. "Provoz se podařilo obnovit až po 22. hodině. Celá tragédie zůstává nadále v šetření," dodal Haraštová.

Při tragické dopravní nehodě u Pavlic na Znojemsku zemřelo několik lidí.Zdroj: Dopravniinfo.cz