Jde ovšem jen o provizorní náhradu. Jméno nového hlavního kouče ze zahraničí oznámí vedení klubu v pondělí, kdy také představí novou podkošovou hráčku místo dlouhodobě zraněné Stephanie Maddenové. „David Zdeněk se po vzájemné dohodě bude nadále věnovat extraligové kategorii U19, se kterou má za cíl probojovat se na domácí Final Four. Vykonávat bude také práci vedoucího Sportovního centra mládeže, při níž se zaměří na výchovu mladých basketbalistek," zmínil manažer brněnského klubu Richard Foltýn, který se jinak k situaci nebude stejně jako Zdeněk vyjadřovat.

Zdeněk přišel do Králova Pole v létě roku 2017 místo Mariana Svobody a v následujícím ročníku dovedl brněnský celek ke druhému místu v české nejvyšší soutěži. Ještě ve středu koučoval KP v eurocupovém utkání s Miškolcem, v němž jeho svěřenkyně prohrály 70:83.

Z mistrovství světa v dráhové cyklistice v Berlíně přináší exkluzivní zpravodajství sportovní redaktor Deníku Rovnost Jaroslav Kára. Každý den přiblíží své osobní postřehy z dějiště šampionátu také v zápisníku.
Berlínský deníček číslo 1: Co je to za reprezentanty?